Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Contracten en voorwaarden
op maat


Metaalunie heeft verschillende modelovereenkomsten en algemene voorwaarden die leden kunnen gebruiken. Het gebruik hiervan valt binnen het lidmaatschap van Metaalunie en hieraan zijn dus voor u geen extra kosten verbonden. Maar wat nu als wij geen passend contract hebben? En een bestaand contract ook niet met een kleine aanpassing alsnog geschikt kan worden gemaakt?


Dan kunnen de juristen van Metaalunie Rechtsbijstand u mogelijk verder helpen. Zij kunnen een contract opstellen dat volledig op uw specifieke situatie is afgestemd. Datzelfde geldt voor algemene voorwaarden. Dus bent u op zoek naar een maatwerkcontract of -voorwaarden? Neem dan contact op met Metaalunie Rechtsbijstand via mr@metaalunie.nl.

Kosten en voorwaarden
Aan het opstellen van een contract of voorwaarden op maat zijn kosten verbonden. De prijs verschilt per situatie. Wij zullen u natuurlijk van tevoren altijd een offerte uitbrengen. Soms is het mogelijk een vaste prijs af te spreken, maar dat kan niet altijd. Dan spreken we een uurtarief af en, als dat mogelijk is, laten wij u weten hoeveel tijd wij ongeveer denken nodig te hebben.

Verder is van belang dat wij alleen maatwerk kunnen leveren als wij voldoende expertise in huis hebben. Uw verzoek kan over zo'n specifiek rechtsgebied gaan dat wij u moeten verwijzen naar externe advocaten uit ons netwerk om u verder te helpen.  

Andere diensten
Voor de andere diensten van Metaalunie Rechtsbijstand verwijzen wij u graag naar het menu hier rechtsboven. 

 

Metaalunie Rechtsbijstand

Contact

Elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze specialisten.