U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Ledenvoordeel

Als lid van Metaalunie kunt met aantrekkelijke kortingen en tegen billijke voorwaarden producten en diensten afnemen van gerenommeerde aanbieders. Voor u als ondernemer betekent dit een stuk gemak en u kunt uw contributie zelfs gedeeltelijk of geheel terugverdienen.


Post- en pakketbezorging

'Bespaar tot 60% en verbeter uw logistieke processen'. TNT biedt u gemak, betrouwbaarheid en expertise. > Lees meer.

Werkkleding, veiligheids- en hygiëneproducten

Vendrig verzorgt, beheert en reinigt uw bedrijfskleiding. Met Vendrig beschikt u altijd over de juiste bedrijfskleding bij het werk dat u doet. > Lees meer.

Contact

Ledenvoordeel Metaalunie

ledenvoordeel@metaalunie.nl
030 605 33 44


Acquisitie naar aanleiding van deze pagina wordt niet op prijs gesteld.

Facilitair

Om een bedrijfsproces geolied te houden zijn er ondersteunende producten en diensten nodig. Denk aan post- en pakketbezorging, kantoorbenodigdheden of afvalinzameling. > Lees meer.

Brandstof en energie

Als lid van Metaalunie kunt u niet alleen goedkoper tanken bij heel veel tankstations in Nederland. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor scherpe tarieven voor stroom en gas. > Lees meer.

Personeel, arbo en persoonlijke veiligheid

Ga samen met Metaalunie aan de slag met arbo. Bijvoorbeeld door het verzuim binnen uw bedrijf aan te pakken en of een reïntegratie-project op te starten. > Lees meer.

Financieel

Via Metaalunie kunt u gebruik maken van kredietbemiddeling, kunt u machines leasen, een bedrijf kopen of verkopen of u laten informeren over subsidies. > Lees meer

Verzekeringen

Bij de verzekeraar van Metaalunie kunt u verschillende verzekeringen afsluiten voor uw bedrijf of uw personeel. > Lees meer.

Afvalinzameling

'20% korting op de standaard tarieven binnen de metaalbranche.' SUEZ is specialist op het gebied van betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement. > Lees meer.

Technische kennis & advies

Metaalunieleden leven van kennis. Laat uw kennis bijspijkeren door PKM Advies & Training of het NEN tegen gunstige voorwaarden. > Lees meer.

Internationaal zakendoen

Veel leden exporteren of zijn van plan dit in de toekomst te doen. Via Metaalunie krijgt u korting op adviezen, trainingen, beurs-deelnames of speciale exportdo-cumenten. > Lees meer.