Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

District Oost

District Oost volgt de grens van de provincie Overijssel en de Noordoostpolder met Urk. In het district zijn ruim 1.400 bedrijven aangesloten bij Koninklijke Metaalunie; deze bieden werkgelegenheid aan 14.000 medewerkers in uiteenlopende sectoren, t.w.: Agrotechniek/landbouwmechanisatiebedrijven (15%) Constructie (25%), Verspaning (15%), Revisie en onderhoud (20%), Machinebouw (15%), Elektrotechniek (5%) en Handelsbedrijven (5%). Gekoppeld aan de behoefte vanuit de regio kent District Oost een grote vertegenwoordiging van bedrijven uit de (hightech) machinebouw.

District Oost heeft haar eigen bestuur bestaande uit zeven ondernemers uit het district dat gemiddeld zes keer per jaar bijeenkomt. Het bestuur volgt en beïnvloedt samen met de Metaaluniemedewerkers in het district de regionale ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarkt en beroepsonderwijs, technologie en innovatie, internationalisering, economische zaken, ruimtelijke ordening, infrastructuur, milieu en energie. 

 

Bestuur district Oost

vlnr: Arjan Wiggers, Geert Wubben, Margriet Bouma, oud-bestuurslid, Marleen Terhalle, Wim Woolderink, Auke Sjoerd Tolsma.

Organisatie

Neem contact op

Margriet Bouma

 

Regiosecretaris
06 - 534 214 98
bouma@metaalunie.nl

Nieuws Oost