Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

De sectorcampagne van de MKB-maakindustrie


Campagnewebsite Metaaltechnologie.nl

De kop is eraf, de campagne ‘Metaaltechnologie maakt je wereld’ is officieel live! Dat betekent dat heel Nederland kennis kan maken met onze metaaltechnologiesector. Houd vooral je ogen en oren open: je ziet de campagne op straat, leest erover in de krant, spot het op social media én hoort op de radio wat wij gezamenlijk betekenen voor onze maatschappij, economie en medemens.


WAAROM EEN CAMPAGNE?
Het antwoord is eigenlijk heel simpel: de metaaltechnologiesector mist zichtbaarheid in Nederland. Recentelijk onderzoek bevestigt dat slechts 18% van de Nederlanders is bekend met onze sector. En dat terwijl we juist zo onmisbaar zijn en een essentieel onderdeel vormen van onze samenleving en het dagelijks leven. Of je nu betrokken bent bij hightech innovaties of traditionele ambacht, achter elk bedrijf schuilt toewijding en vakmanschap. Hoog tijd om Nederland dat te laten zien en onze sector in de schijnwerpers te zetten.


OOK LEDEN DOEN MEE !
Ook leden kunnen heel eenvoudig helpen bij het uitdragen van de campagne! Hun stem, hun betrokkenheid en hun deelname maken het verschil. Door onderdeel te worden van de campagne wordt onze gezamenlijke boodschap nog krachtiger en laten we als sector zien hoe trots we zijn. Of het nu gaat om het delen op social media of het ophangen van posters. Samen bereiken we meer.