U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Metaalunie » Metaalunie Jong Management » Bestuur MJM

Bestuur MJM
 
 


  Jorg Michiels, Voorzitter Metaalunie Jong Management
Als aanstaande 4e generatie binnen ons familiebedrijf KMWE Toolmanagers ben ik sinds 2012 werkzaam op de commerciële afdeling. Ik ben werkzaam als accountmanager in  Zuid-Nederland en ben daarnaast verantwoordelijk voor de exportmarkt. KMWE Toolmanagers is totaalleverancier op het gebied van verspanende gereedschappen voor verspanende hout- kunststof- en metaalindustrie. Wij beschikken over een eigen gereedschapslijperij voor het herslijpen van gereedschappen, aanmaken van special tools en de productie van een standaard programma VHM frezen. Naast deze slijperij bieden wij een veelzijdig handelspakket om onze klanten optimaal te kunnen ontzorgen.

Metaalunie Jong Management biedt mij de kans om een netwerk te bouwen met andere, jonge (aanstaande) ondernemers. Omdat de leden vaak in hetzelfde schuitje zitten is het delen van ervaringen met elkaar extra interactief en interessant. Met name de bedrijfsbezoeken en meerdaagse reizen zijn erg leuk en informatief. Door deze activiteiten leer je de leden goed kennen en steek je veel op.
 
 
 


  Gea Kamphof, bestuurslid Metaalunie Jong Management


 

 

Dennis van Haandel, bestuurslid Metaalunie Jong Management
In 2016 ben ik bij van Haandel Metaal gaan werken, het bedrijf dat door mijn pa (Ad van Haandel) in 1984 is opgericht. Vanaf het begin met het idee om uiteindelijk (en uiteraard mits mogelijk) de zaak over te gaan nemen samen met mijn twee zusjes. Bij toeval kwam mijn zusje MJM tegen in het blad van de Metaalunie en hier zijn wij eind 2016 lid van geworden.

Uiteraard hadden we veel vragen over hoe en wat. Door bij MJM wat cursussen en netwerkactiviteiten te bezoeken krijg je de kans veel van deze vragen ongenuanceerd te kunnen stellen. Dit geeft vaak leuke discussies en heel zinvolle inzichten.

Begin 2021 was het overname traject van het bedrijf afgerond, een familiebedrijf mogen we het nu dan ook noemen. En hoe mooi is het om de ervaringen en ‘wijsheden’ die ik tijdens dit traject heb op mogen doen, te delen met jonge ondernemers die aan eenzelfde traject neigen te beginnen. Daarnaast is ook het mogen sparren met gelijkgestemden die eenzelfde ervaring al achter de rug hebben iets wat ik graag doe. Ik zal mij dan ook volop inzetten om binnen Metaalunie Jong Management een gemakkelijke vraagbaak te zijn en heb dan ook veel zin in komende cursussen, workshops en bedrijfsbezoekjes waar ik je graag beter leer kennen!

 
  Rene Hamersma, bestuurslid Metaalunie Jong Management
Met ingang van 2013 ben ik mede eigenaar en derde generatie geworden van onze fabriek Oversluizen Thermal Engineering in Ridderkerk. Begonnen als klein radiateur reparatie bedrijf in 1962. Inmiddels zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van complete koelsystemen veelal op of rond industriële en maritieme verbrandingsmotoren. 
 
Als MJM lid ben je tijdens elke bijeenkomst onder jonge ondernemers uit de metaalbranche. Dit relatief jonge netwerk (tot 40 jaar) geeft een ieder de kans om tijdens de bijeenkomsten informeel te netwerken met andere MJM leden. Als MJM bestuur zijn wij vervolgens continue bezig interessante onderwerpen te selecteren en hier leuke en doeltreffende lezingen en bedrijfsbezoeken voor te organiseren.

 
 

 

 

Contact met MJM

Nadine Padberg
Secretaris

mjm@metaalunie.nl