U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Metaalunie » Metaalunie Jong Management

Metaalunie Jong Management

Een goede voorbereiding op actief ondernemerschap! 

Metaalunie Jong Management (MJM) is het netwerk van Koninklijke Metaalunie voor jonge en toekomstige ondernemers in het MKB-metaal. MJM biedt de mogelijkheid contact te onderhouden met andere jonge ondernemers, organiseert activiteiten, behartigt binnen Metaalunie de belangen van jonge ondernemers en voert overleg met andere organisaties. > Bekijk/download de folder (pdf).

Hieronder een aantal artikelen die hebben gestaan in Metaal & Techniek en Vraag & Aanbod.

Activiteiten

MJM organiseert regelmatig activiteiten. Dit kunnen bedrijfsbezoeken zijn, maar ook cursussen of gezellige borrels. Doel is altijd om te netwerken, kennis te verzamelen en elkaar te inspireren. In het artikel 'Jonge ondernemers netwerken in 2018' leest u welke activiteiten in 2018 plaatsvinden. 

31 januari 2019
Nieuwjaarsbijeenkomst met bezoek aan de AEX en een lezing van Mathijs Bouman
12.15 - 17.00 uur / 18.30 uur


Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financiële Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. De afgelopen jaren was hij regelmatig te zien bij o.a. RTL-Z, De Wereld Draait Door, Jinek, Pauw, EenVandaag, RTL Late Night. Hij vertelt over innovatie (robots!), de arbeidsmarkt en succesvolle Nederlandse bedrijven. Mathijs Bouman vertelt je graag alles over de wonderlijke capriolen van onze economie!

We beginnen de middag met een bezoek aan de beroemde Amsterdamse beurs (AEX). De Amsterdam Exchange Experience laat je in de wereld van het handelen stappen, en leert je meer over wat een beurs is, waarom die zo belangrijk is voor de economie en hoe een beursgang in zijn werk gaat. Maak kennis met de beursgenoteerde bedrijven en hun successen, ontdek je beleggersprofiel en test je talent als beurshandelaar tijdens een heuse handelssimulatie! Vervolgens wandelen wij naar de Beurs van Berlage voor de lezing van Mathijs Bouman. Uiteraard sluiten wij de middag af met een borrel, waar wij het glas op het nieuwe jaar zullen heffen. Na afloop zullen we met diegenen die dit hebben aangegeven bij de aanmelding in de buurt een hapje gaan eten. 

Kortom: een bomvolle middag op een bruisende plek in het hart van historisch Amsterdam! 

> Meer informatie en aanmelding.

Activiteiten die in het verleden hebben plaatsgevonden zijn:

Bestuur Jong Management 

Metaalunie Jong Management heeft een eigen bestuur, dat bestaat uit zes jonge ondernemers. 

Word lid en investeer in je toekomst! 
Wil je lid worden van Metaalunie Jong Management? Stuur dan een e-mail naar Jarno Laman, secretaris van Metaalunie Jong Management, voor meer informatie of meld je direct aan met het aanmeldingsformulier. Om lid te kunnen worden van Metaalunie Jong Management ben je zelf lid van Metaalunie of is één van je ouders lid en ben je niet ouder dan 40 jaar.

Contact met MJM

Jarno Laman
Secretaris

Laman@metaalunie.nl