U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Metaalunie » Metaalunie Jong Management

Metaalunie Jong Management

Een goede voorbereiding op actief ondernemerschap!  

Metaalunie Jong Management (MJM) is het netwerk van Koninklijke Metaalunie voor jonge en toekomstige ondernemers in het MKB-metaal. MJM biedt de mogelijkheid contact te onderhouden met andere jonge ondernemers, organiseert activiteiten, behartigt binnen Metaalunie de belangen van jonge ondernemers en voert overleg met andere organisaties. > Bekijk/download de folder (pdf).

In de schijnwerpers

Mijn naam is Anne Schreuder en ik ben per 1 januari 2021 de nieuwe secretaris van de jongerenafdeling van Koninklijke Metaalunie. Door de welbekende maatregelen heb ik jullie nog niet live ontmoet tijdens een evenement, een cursus of een bedrijfsbezoek, maar ik hoop dat we elkaar dit kalenderjaar nog kunnen ontmoeten! Voor de leden van MJM is het belangrijk om elkaar te leren kennen om zo een netwerk op te bouwen en van elkaar te leren. Met deze nieuwsbrief hoop ik alle jongeren (want ja, dat zijn we) digitaal kennis te laten maken met elkaar, met MJM en natuurlijk met Koninklijke Metaalunie.

Lijkt het je leuk om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten of heb je een leuk nieuwtje wat interessant is voor de andere jongeren? Deel het! Stuur een e-mail aan mjm@metaalunie.nl en wie weet sta jij in onze volgende nieuwsbrief.

Activiteiten
MJM organiseert regelmatig activiteiten. Dit kunnen bedrijfsbezoeken zijn, maar ook cursussen of gezellige borrels. Doel is altijd om te netwerken, kennis te verzamelen en elkaar te inspireren.

7 juli:
Webinar: Kijk in de toekomst samen met Annemarie van Gaal

Bekijk een aantal artikelen die hebben gestaan in Metaal & Techniek en Vraag & Aanbod

Bestuur Jong Management 
Metaalunie Jong Management heeft een eigen bestuur, dat bestaat uit zes jonge ondernemers.

Word lid en investeer in je toekomst! 

Wil je lid worden van Metaalunie Jong Management? Stuur dan een e-mail naar Anne Schreuder, secretaris van Metaalunie Jong Management, voor meer informatie of meld je direct aan met het aanmeldingsformulier. Om lid te kunnen worden van Metaalunie Jong Management ben je zelf lid van Metaalunie of is één van je ouders lid en ben je niet ouder dan 40 jaar.

Contact met MJM

Anne Schreuder
Secretaris

mjm@metaalunie.nl