U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Metaalunie » Metaalunie Jong Management

Metaalunie Jong Management

Een goede voorbereiding op actief ondernemerschap! 

Metaalunie Jong Management (MJM) is het netwerk van Koninklijke Metaalunie voor jonge en toekomstige ondernemers in het MKB-metaal. MJM biedt de mogelijkheid contact te onderhouden met andere jonge ondernemers, organiseert activiteiten, behartigt binnen Metaalunie de belangen van jonge ondernemers en voert overleg met andere organisaties. Hieronder een aantal artikelen die hebben gestaan in Metaal & Techniek en Vraag & Aanbod.

Activiteiten
MJM organiseert regelmatig activiteiten. Dit kunnen bedrijfsbezoeken zijn, maar ook cursussen of gezellige borrels. Doel is altijd om te netwerken, kennis te verzamelen en elkaar te inspireren. 

Bezoek aan de VDL Enabling Technologies Group in Eindhoven, 30 november 2017
Binnenkort is het zover, dan bezoekt Metaalunie Jong Management VDL Enabling Technologies Group is onderdeel van het industriële familiebedrijf VDL Groep. VDL is een grote speler binnen de metaalindustrie en een uitstekend voorbeeld van een familiebedrijf en een jongere generatie die het stokje overneemt. Vandaar dat de wens ontstond om in een van de VDL-vestigingen een bedrijfsexcursie te organiseren. 

Activiteiten die in het verleden hebben plaatsgevonden zijn:

Bestuur Jong Management 

Metaalunie Jong Management heeft een eigen bestuur, dat bestaat uit zes jonge ondernemers. 

Word lid en investeer in je toekomst! 
Wil je lid worden van Metaalunie Jong Management? Stuur dan een e-mail naar Jarno Laman, secretaris van Metaalunie Jong Management, voor meer informatie of meld je direct aan met het aanmeldingsformulier. Om lid te kunnen worden van Metaalunie Jong Management ben je zelf lid van Metaalunie of is één van je ouders lid en ben je niet ouder dan 40 jaar.

 

Contact met MJM

Jarno Laman
Secretaris

Laman@metaalunie.nl