U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Metaalunie » Metaalunie Jong Management

Metaalunie Jong Management

Een goede voorbereiding op actief ondernemerschap! 

Metaalunie Jong Management (MJM) is het netwerk van Koninklijke Metaalunie voor jonge en toekomstige ondernemers in het MKB-metaal. MJM biedt de mogelijkheid contact te onderhouden met andere jonge ondernemers, organiseert activiteiten, behartigt binnen Metaalunie de belangen van jonge ondernemers en voert overleg met andere organisaties. Hieronder een aantal artikelen die hebben gestaan in Metaal & Techniek en Vraag & Aanbod.

Activiteiten
MJM organiseert regelmatig activiteiten. Dit kunnen bedrijfsbezoeken zijn, maar ook cursussen of gezellige borrels. Doel is altijd om te netwerken, kennis te verzamelen en elkaar te inspireren. In het artikel 'Jonge ondernemers netwerken in 2018' leest u welke activiteiten in 2018 plaatsvinden. 

15 mei 2018: Cursus Industriële Marketing in de Metaal 
In samenwerking met Metaalunie Academie biedt MJM haar leden deze cursus aan. In de interactieve cursus wordt geleerd wat marketing voor je eigen onderneming kan betekenen. Gedurende de dag wordt zin van onzin gescheiden. Jargon wordt vermeden. Aan de hand van een raamwerk marketingplan gaan we aan de slag om op een gestructureerde wijze de unieke verkoopargumenten benoemd te krijgen, waardoor je beter in staat bent de klant te overtuigen. 
> Meer informatie en aanmelden.

Activiteiten die in het verleden hebben plaatsgevonden zijn:

Bestuur Jong Management 

Metaalunie Jong Management heeft een eigen bestuur, dat bestaat uit zes jonge ondernemers. 

Word lid en investeer in je toekomst! 
Wil je lid worden van Metaalunie Jong Management? Stuur dan een e-mail naar Jarno Laman, secretaris van Metaalunie Jong Management, voor meer informatie of meld je direct aan met het aanmeldingsformulier. Om lid te kunnen worden van Metaalunie Jong Management ben je zelf lid van Metaalunie of is één van je ouders lid en ben je niet ouder dan 40 jaar.

Contact met MJM

Jarno Laman
Secretaris

Laman@metaalunie.nl