Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Terugblik: Be Smart Be International

Noord
11 jun 2024

De ruim 75 aanwezigen kregen afgelopen vrijdag op Groningen Airport Eelde een realistisch kijkje rondom veilig internationaal zakendoen. Dit is een onderwerp dat met alle onrust in de wereld om ons heen zeer actueel is. Als je zaken doet met het buitenland, dan is de situatie ter plekke immers van invloed op zowel de veiligheid van je medewerkers als op het goed draaien van je business. Met heel veel praktische voorbeelden, interessante weetjes en ook eyeopeners was dit een editie van Be Smart Be International die de aanwezigen nog lang zal heugen.

Indrukwekkend was ook het persoonlijke relaas van Daphne Wesdorp (26) die als fotografe en journaliste de brandhaarden in de wereld opzoekt en daar op indringende wijze verslag van doet via de media. Eric Schouten | Dyami liet ook aan de hand van praktische voorbeelden de aanwezigen nadenken over de noodzaak van een goede voorbereiding bij veilig internationaal zakendoen.

Bart Spandaw van Spandaw Consultancy Group ging met de nodige praktijkvoorbeelden in op het belang van risicomanagement. Na de pauze volgden nog interessante presentaties over de nieuwste Drone Sucurity Unit door Egbert Zwiers van Omnidrones. Het thema Weerbaar (internationaal) ondernemen is ook prioriteit voor de Rijkdsdienst voor Ondernemend Nederland waar Raymond Toet de aanwezigen attent voor maakte. Een geslaagde ochtend. Volgend jaar juni is er weer een Be Smart Be International. 

Gerelateerde artikelen