Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Friese overheden en bedrijven nemen een kijkje in elkaars keuken tijdens de Week van de Uitwisseling

Noord
03 jun 2024

Wie deze week belt met het provinciehuis zou zomaar de commissaris van de Koning Arno Brok of provinciesecretaris / algemeen directeur Jelmer Algra aan de lijn kunnen krijgen. Zij nemen de algemene provincietelefoon op in het kader van de Week van de Uitwisseling.

Deze week is er een initiatief van Werken in Friesland waarbij (overheids)organisaties en (commerciële) bedrijven in Noord-Nederland de deuren voor elkaar open zetten. Dit jaar vindt de Week van de Uitwisseling plaats van 3 t/m 7 juni met als doel het delen van kennis, kunde en ambities.

Het uitwisselen van kennis, kunde en ambities is erg belangrijk voor provincie Fryslân bij het realiseren van projecten en doelstellingen. Daarvoor is veel contact nodig met burgers, samenwerkingspartners en belanghebbende organisaties. Aan de Week van de Uitwisseling doen zo’n 60 provincieambtenaren mee. Zij zwermen uit naar andere instellingen en organisaties om daar een kijkje in de keuken te nemen. In totaal doen 64 bedrijven en organisaties mee aan dit initiatief van Werken in Friesland. Het is de dertiende keer dat deze week wordt georganiseerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Hondelink via hondelink@metaalunie.nl.

Gerelateerde artikelen