Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Handelsmissies

Starten met export

In het kort

Metaalunie organiseert jaarlijks diverse handelsmissies naar interessante markten, zowel buurlanden als Duitsland en België, maar ook verder weg, zoals Brazilië. Het belangrijkste doel van de missies is om ondernemers te stimuleren en ondersteunen bij het zakendoen in het buitenland.

De ondernemers worden tijdens de missies in contact gebracht met potentiële handelspartners en hebben zo de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek een goed beeld te krijgen van een markt en kunnen direct hun eerste zakencontacten opdoen. De reis is in gezelschap van andere ondernemers, waardoor ervaringen uitgewisseld worden en er volop ruimte is om te netwerken.

Het ‘individuele matchmaking’ programma, staat centraal bij deze reizen. Een op maat gesneden één op één afsprakenschema wordt voor elke deelnemer gemaakt aan de hand van een vooraf opgesteld bedrijfsprofiel. Naast de individuele afspraken, bestaat het programma ook uit enkele collectieve onderdelen die gericht zijn op netwerken en marktoriëntatie.

Voordelen van een handelsmissie voor u!

  • Goede 1e stap op een nieuwe markt
  • Goede manier om handelspartners te vinden
  • Kennis en ervaring uitwisselen
  • 1e contacten leggen en vergroten van netwerk
  • Kennis opdoen van land en zakencultuur

In de agenda (Internationaal) vindt u meer informatie over de handelsmissies die op de planning staan.


Meer informatie Team internationaal ondernemen, t: 030 - 605 33 44, internationaal@metaalunie.nl

Ook interessant