Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Skills4Skills: Breng vakmanschap verder

Opleiding & training

Als werkgever weet u hoe belangrijk het vakmanschap van uw medewerkers is. Hun kennis en kunde is essentieel voor de productie en de innovatie in uw bedrijf. Maar dat vakmanschap vraagt wel om voortdurende ontwikkeling. Want alleen dan zijn uw medewerkers blijvend in staat om met nieuwe machines en technieken te werken en aan klantwensen te voldoen. Alleen dan blijft u aantrekkelijk als werkgever

Wil je van vakmanschapsontwikkeling een vanzelfsprekend onderdeel maken van jouw bedrijfsvoering? En wil je een aantrekkelijke werkgever zijn voor huidige en toekomstige medewerkers? Doe dan mee aan Skills4Skills, een unieke mogelijkheid voor slechts 45 bedrijven om gedurende 4 jaar kosteloos advies, instrumenten en begeleiding te krijgen van dé toonaangevende adviesorganisaties uit de branche. 

In Skills4skills werken Koninklijke Metaalunie, opleidingsfonds OOM, adviesbureau PKM en vakbonden FNV, CNV Vakmensen en De Unie samen om bedrijven in de MKB-maakindustrie te ondersteunen bij het ontwikkelen van een goede leercultuur. Daarbij wordt de samenhang en effectiviteit van onze interventies en instrumenten, zoals coachingsgesprekken en workshops, onderzocht. 

> Kijk hier voor meer informatie.

Ook interessant