Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

CallNet B.V. biedt advertenties aan. Ga hier niet op in.

Fraude bij werven van klanten

In het kort

Het bedrijf CallNet B.V. benadert bedrijven om advertentieruimte te verkopen. Zij handelt ook wel onder de volgende namen: CallNet B.V., MEDIASTAD, VAN DIK HOUT & Zo, Callcenter Dichtbij, DMG Marketing, Dichtbij Media, HMH Marketing, Online Media Bazen, OMG! Marketing, Een & Een Media.

Dit bedrijf belt op en wekt de indruk dat u al eens een advertentie geplaatst heeft en of u deze wilt verlengen of bijvoorbeeld wilt aanpassen. Na een telefonisch akkoord van u of uw werknemer ontvangt u een opdrachtbevestiging voor een standaard vermelding voor € 399, per jaar (excl btw).

Heel formeel gezien wordt er inderdaad een advertentie geplaatst, maar het bereik van deze advertentie is twijfelachtig. Over het algemeen wordt de advertentie op een site geplaatst die maar weinig mensen bezoeken. Geef daarom niet zomaar akkoord voor plaatsing van een advertentie. 

Mocht u er wel ongewild mee hebben ingestemd,
neemt u dan contact op met één van de Bedrijfsjuridisch adviseurs op 030-605 33 44 of via bj@metaalunie.nl om te kijken of dit nog kan worden teruggedraaid en of u uw geld terug kunt krijgen.