Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Subsidiekans voor mkb-bedrijven in de maakindustrie

Oost
22 okt 2024

Wilt u uw innovatieproject versnellen met de nieuwste technologieën? Doe mee aan InnoLoop, een door de EU gesubsidieerd project dat wordt begeleid door Saxion University of Applied Sciences. InnoLoop is een door de EU gesubsidieerd dat samenwerking stimuleert tussen MKB-bedrijven in Nederland en Duitsland. 

Innoloop biedt bedrijven de kans om samen te werken aan innovatieve projecten in onder meer AI, robotica, IoT en AR/VR. Naast subsidie krijgen deelnemende bedrijven toegang tot de nieuwste technologieën en intensieve begeleiding vanuit het lectoraat. Dit maakt het project tot een unieke mogelijkheid voor mkb-bedrijven om hun innovatiekracht te versterken en nieuwe producten, diensten of processen te ontwikkelen. 

Profiteer van intensieve begeleiding, subsidie voor uw project, en uitbreiding van uw netwerk naar de Duitse markt. Meer weten over Innoloop of de deelnamevoorwaarden? Klik op de volgende link InnoLoop-project of neem contact op met Ralf Kleijkers, Hogeschool Saxion (r.w.g.kleijkers@saxion.nl) voor meer informatie.

Bekijk hier de flyer!
 

Gerelateerde artikelen

Cursussen