Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Twee Metaalunieleden genomineerd voor de titel Drentse Onderneming van het Jaar 2024!

Noord
16 jul 2024

Wij feliciteren Betech in Hoogeveen en Stevast Techniek in Beilen met hun nominatie voor de titel Drentse Onderneming van het Jaar 2024 en uiteraard zijn er ook felicitaties voor de derde genomineerde te weten restaurant Paviljoen Nijstad ook in Hoogeveen. Deze drie bedrijven zijn door de jury geselecteerd voor de finale van de verkiezing.

Uit circa 100 aanmeldingen is in mei een lijst met tien genomineerden opgesteld. Een jury heeft zich verdiept in de genomineerde bedrijven en selecteerde de drie finalisten. Die werden vorige week bekend gemaakt in Theater Hofpoort in Coevorden, nadat alle genomineerden een pitch hielden om te laten zien waarom juist hun bedrijf de titel verdient. In de komende maanden bezoekt de jury de drie finalisten. De winnaar van de Drentse Onderneming van het Jaar 2024 wordt dan op 14 november bekend gemaakt.

De stichting achter de verkiezing reikt jaarlijks de Drentse ondernemersprijs uit, om daarmee innovatief en succesvol ondernemerschap een extra podium te geven. Vorig jaar won Metaalunie-lid Manter International uit Emmen. De Stichting Drentse Onderneming van het Jaar organiseert jaarlijks de uitreiking van deze prestigieuze juryprijs. Het doel is om innovatief en succesvol ondernemerschap in de spotlight te zetten, kennis te delen en daarmee bij te dragen aan de economische ontwikkeling van Drenthe. Het bestuur en de jury bestaan uit ondernemers en bestuurders die zich inzetten voor het bevorderen van ondernemerschap in Drenthe.

Gerelateerde artikelen