Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Oproep: Krijg grip op uw innovatie op 4 november

Noord
22 okt 2024

Grip op Innovatie: samen kijken en samen leren. Dat is de kern van deze speciale bijeenkomst voor een select gezelschap leden van Metaalunie die actief bezig zijn met innoveren. Bent u klaar om de volgende stap te zetten met uw bedrijf? Wilt u uw werkplezier behouden en succesvol bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf? En wit u er actief aan gaan werken, maar krijgt u het alleen moeilijk voor elkaar? Dan biedt deze bijeenkomst u de unieke mogelijkheid om met gelijkgestemden te bepalen wat je nodig hebt om het wel voor elkaar te krijgen!

Koninklijke Metaalunie organiseert samen met Koninklijke Bouwend Nederland de speciale bijeenkomst 'Grip op innovatie'. Samen met ondernemers uit de bouw- en metaalsector zijn we al enige tijd op zoek naar manieren waarop we gezamenlijk aan deze vragen kunnen werken. We hebben inmiddels enkele ideeën en zoeken gelijkgestemde ondernemers die met ons mee willen denken. We zouden uw inbreng als koploper bedrijven zeer waarderen omdat u, net als deze groep, toekomstgericht bent, de ambitie hebt om te vernieuwen en innoveren en daar ook een ‘sense of urgency’ bij voelt. Maar ook omdat u ervaren hebt dat grip op deze vraagstukken krijgen niet eenvoudig is en dat u daar best hulp bij kunt gebruiken.

U bent van harte welkom tijdens deze bijeenkomst die plaatsvindt op: 
maandag 4 november 2024 van 14.00 – 18.00 uur.
Locatie: Entrance, Zernikelaan 17, Groningen. Ruimte: E1.21


Tijdens deze bijeenkomst gaan we samen met andere ervaren mkb-ondernemers aan de slag met vragen die u direct aangaan. Aanmelden kan via hondelink@metaalunie.nl.

Gerelateerde artikelen

Cursussen