Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Onze lidbedrijven in the spotlights

Oost
23 apr 2024

Stameta en Ergolift vieren jubilea
Op 12 april jl vierden onze lidbedrijven Stameta haar 35 jarig jubileum en Ergolift 25 jarig jubileum. Op deze dag stonden de deuren open voor alle relaties. Er was een exclusief kijkje achter de schermen bij Ergolift en Stameta voor iedereen. Zo kon je zien hoe gevelonderhoudsinstallaties worden ontworpen en geproduceerd en welke geavanceerde duurzame technieken en innovaties de beide bedrijven gebruiken in de metaalbewerking. We willen de beide lidbedrijven nogmaals feliciteren met deze mooie jubilea!

60 jaar Machinefabriek Tuinte
Ook Machinefabriek Tuinte bestaat 60 jaar en vierden dit jubileum op 13 april jl. Het versterken van de concurrentiepositie en het optimaliseren van productieprocessen van technologische koplopers. Dat is de ambitie van het familiebedrijf Tuinte. Met specialismes engineering, machinebouw, tooling, toelevering en service. Technologisch vakmanschap, een intensieve, betrokken samenwerking en ondernemerschap zijn de pijlers van Machinefabriek Tuinte. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum!

Machinefabriek Geurtsen breidt uit met overname van Lastechniek Wilderink
Onlangs heeft machinefabriek Geurtsen Lastechniek Wilderink BV overgenomen. Hierdoor ontstaat er gezamenlijk nog meer kennis en kunde op het gebied van gecertificeerd laswerk en meer mogelijkheden en capaciteit als het gaat om engineering en projectleiding. Van harte gefeliciteerd met deze mooie ontwikkelingen. Lees meer op www.lastechniekwilderink.com en www.mfgeurtsen.nl

Gerelateerde artikelen