Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Ondernemers gevestigd in Flevoland let op: Ondersteuning bij nieuwe productontwikkeling

Gelre
06 jun 2023

Overweeg jij als mkb-ondernemer om een nieuw product, een nieuwe productieproces of een nieuwe dienst te ontwikkelen? De MIT-regeling kan je daarbij helpen!

De Mkb Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) is een subsidieregeling van de Provincie Flevoland en de Rijksoverheid voor mkb-ondernemers binnen het Topsectorenbeleid en de kennis- en innovatieagenda’s van de topsectoren. Met deze regeling word jij beter ondersteund bij jouw innovatie in de eerste fasen van nieuwe productontwikkeling. Je kunt de MIT aanvragen voor haalbaarheidsprojecten en R&D samenwerkingsprojecten.

Een R&D-samenwerkingsproject is gericht op de ontwikkeling of vernieuwing van producten, productieprocessen of diensten. Het project bestaat uit een industrieel onderzoek, experimentele ontwikkeling of een combinatie daarvan en wordt door een samenwerkingsverband van minimaal 2 mkb-ondernemers uitgevoerd. De hoogte van de subsidie bedraagt maximaal 35% van de subsidiabele kosten tot een maximum van € 350.000 per R&D-samenwerkingsproject.
 
Je kunt vanaf dinsdag 6 juni 2023 om 09.00 uur tot dinsdag 12 september 2023 om 17.00 uur via het subsidieloket van de provincie Flevoland een MIT R&D samenwerkingsproject indienen.
 

Gerelateerde artikelen