Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Hydrogen Technology Expo Europe 2024 in Hamburg op 23 en 24 oktober

Noord
11 jun 2024

Heeft u als Metaalunie lidbedrijf te maken met de energie transitie en waterstof? Let dan op!

De Gemeente Groningen gaat, samen met Gasunie en andere noordelijke bedrijven, Noord-Nederland vertegenwoordigen tijdens de Hydrogen Technology Expo Europe 2024 in Hamburg die plaatsvindt van 23 t/m 24oOktober 2024. De Gemeente Groningen is voor de 2e keer aanwezig met een eigen beursstand om de “Groningen Hydrogen Valley” op een prominente plaats te presenteren tijdens deze grote beurs. 

Burgemeester Koen Schuiling en wethouder Carine Bloemhoff zijn hoofd van de Groninger delegatie bestaande uit vertegenwoordigers van onderwijs, ondernemers en overheid. De Gemeente Groningen organiseert samen met hun Noord Duitse partners tijdens de beurs een inhoudelijk programma met
netwerkdiners, workshops en diverse meetings met bedrijven en overheden. 

Als Metaalunie lidbedrijf kunt u laten zien wat uw bijdrage als toeleverancier is aan de noordelijke waterstofeconomie. U kunt namelijk deel uitmaken van de Groningen stand. 

Voor meer informatie kunt u tot 24 juni contact opnemen met Dörte Mierau (d.mierau@groningen.nl, +31 625193925). De waterstofeconomie kan niet zonder Metaalunie lidbedrijven dus doet u ook mee?

Gerelateerde artikelen