Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Doorstart Techniekcoalitie Limburg

Limburg
08 nov 2023

In Techniekcoalitie Limburg bundelen de technische branches FME, Techniek Nederland, Bouwend Nederland en Koninklijke Metaalunie de krachten samen met de O&O fondsen A+O Metalektro, Wij Techniek en OOM. Samen met de arbeidsmarktregio’s en het Limburgse mbo en hbo werken wij aan het tekort aan vakmensen.

Wat heeft jouw bedrijf hieraan?

  • Ga niet harder maar slimmer werken! Maak gebruik van kennismanagement platform www.ozone.nl/voor-bedrijven/. Breng jullie vakkennis in kaart en zorg dat deze systematisch ingeleerd en geborgd wordt. Denk aan inwerken, werkinstructies en leerpaden per medewerker.
    In Limburg brengen we bedrijven bij elkaar om van elkaar te leren. Interesse? Mail Antoine Bolder a.bolder@ao-metalektro.nl of bel naar 06 - 13 93 62 73.
     
  • Zet jouw vacatures op onze vacaturebank https://techniekcoalitielimburg.nl/vacatures of plan een advies/maatwerkgesprek met onze nieuwe arbeidsmarktcoaches.  
     
  • Laat één van jouw vakmensen zich ontwikkelen tot hybride techniekopleider. Techniek is gaaf, draag het over! Zie www.techniekcoalitielimburg.nl of neem contact op met Richard Dekkers (06-51073281 of dekkers@pkm.nl). 

Gerelateerde artikelen