Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Webwinkel check

Actie 3 / Gebruik uw algemene voorwaarden op de juiste manier


Om in de webwinkel uw algemene voorwaarden (leverings- en betalingsvoorwaarden) op de juiste wijze te gebruiken, kunt u de volgende acties uitvoeren:

 

  1. Verklaar uw algemene voorwaarden van toepassing op de overeenkomst met de klant voordat de klant op de bestelknop moet drukken;
  2. Geef de klant de mogelijkheid om uw algemene voorwaarden te accepteren door middel van een opt-in.
  3. Stel uw klant in het bezit van uw algemene voorwaarden voordat hij op de bestelknop moet drukken: werp de klant hierbij geen enkele belemmering op (gebruik dus géén pop-ups en laat de klant niet zelf knippen en plakken).

U kunt aan het bovenstaande voldoen door onderstaande tekst op te nemen in het besteloverzicht aan het einde van het bestelproces. U mag de klant verplichten akkoord te gaan met uw voorwaarden. Doet u dat door er een verplicht veld van te maken, niet door het vakje alvast vooraf aan te vinken. Dat laatste is niet toegestaan. Zorgt u ervoor dat klanten uw algemene voorwaarden ook altijd op uw website kunnen vinden. Maakt u daarbij gebruik van een hyperlink in uw header of footer. Om met succes een beroep te kunnen doen op de inhoud van uw algemene voorwaarden kunt u echter niet volstaan met alleen het publiceren van de voorwaarden op uw site. U moet achteraf kunnen aantonen dat de klant ermee heeft ingestemd.


Vorige Volgende