Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Lees Metaal + Techniek nu ook digitaal!

Nieuws
25 jun 2024
Lees Metaal + Techniek nu ook digitaal!

In het kort

  • Zelfde look en feel als de printversie
  • Actueel en veel bekende rubrieken
  • Artikelen gemakkelijk te delen

Iedereen kan de meest relevante, leukste, interessantste en boeiendste artikelen en rubrieken van het vakblad Metaal + Techniek (uitgave Koninklijke Metaalunie) nu ook online lezen via de website van Metaalunie.

Dat kon natuurlijk al langer via de pdf die we van elk ‘papieren’-nummer op de website plaatsten. Maar dat is een vrij statisch document dat het onmogelijk maakt om één of meerdere artikelen uit een specifieke rubriek te lezen, of te zoeken naar een bepaald onderwerp. Ook het snel delen van een enkel artikel was onmogelijk. Dat is nu allemaal verleden tijd.

Look & feel
Metaal + Techniek is terug te vinden op de website van Metaalunie, onder het kopje ‘Actueel’. Niet alleen de look & feel is hetzelfde als van het gedrukte magazine, ook veel vertrouwde rubrieken zijn terug te vinden. Lees onder het gemak van een bak koffie verschillende artikelen uit bijvoorbeeld de rubrieken ‘Het interview’, ‘Rechtgezet’, ‘Op de koffie’, ‘Hoe doe jij dat eigenlijk?’, ‘Uit het archief’ en ‘Blik op Branches’. En deel de artikelen eenvoudig met anderen via social media of e-mail.

Op de hoogte blijven
Regelmatig verschijnen er, naast artikelen die al eerder gepubliceerd zijn, verhalen (sneak previews) uit nog niet verschenen edities. Maar je zult er ook verhalen tegenkomen die exclusief online zijn. Ook is het op termijn mogelijk om vanuit de digitale M+T artikelen, via linkjes, andere relevante artikelen, notities of publicaties over hetzelfde onderwerp elders op de website te lezen. Bijvoorbeeld over thema’s als onderwijs, innovatie of bedrijfsopvolging. Zo blijf je volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Leesplezier
Ga naar Metaalunie.nl om jouw favoriete Metaal + Techniek-rubriek digitaal te lezen en ontdek de andere rubrieken. En voor wie met het blad op schoot en een kop koffie de papieren versie wil blijven doorbladeren en lezen, is er ook goed nieuws: rond 29 augustus, 3 oktober, 7 november en 19 december ploft de papieren versie gewoon bij je op de mat.

In beide gevallen: veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen