Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Netwerkverbinding

Blog
Netwerkverbinding

U heeft er dit jaar misschien al enkele achter de rug, een bijeenkomst van een vereniging waar u lid van bent. Of het nu de Nieuwjaarsreceptie van de plaatselijke voetbal- of hockeyvereniging was of een van de traditionele carnavalsbijeenkomsten: ondanks misschien de totaal verschillende persoonlijke achtergronden en andere interesses zoeken we verbinding met elkaar. Juist in een wereld vol met onzekerheden en conflicten is dat van groot belang. 

De verbinding met onze leden vinden wij als Koninklijke Metaalunie in veel dingen. In de bestuurlijke structuur van onze vereniging, maar ook in bijvoorbeeld de totstandkoming van onze strategische agenda. En ook tijdens de vele bijeenkomsten die wij gedurende het jaar organiseren. Soms zijn die puur inhoudelijk en informatief van aard, over nieuwe regelgeving of technologische ontwikkelingen. Of gewoon om inspiratie op te doen door met elkaar in gesprek te zijn en onderling kennis en ervaringen te delen. Andere bijeenkomsten zijn er om te netwerken in een ontspannen sfeer, zoals de Nieuwjaarsbijeenkomsten of de jaarvergaderingen. Hoe dan ook: wilt u echt interactie, antwoorden op vragen die hier en nu opborrelen en sparren en netwerken met collega-ondernemers, dan zijn de bijeenkomsten van Metaalunie ‘the place to be’. Ook dit jaar staan er weer vele op ons programma. 

Ik merk helaas dat bij veel leden de waan van de dag vaak leidend is waardoor een bijeenkomst of informatiesessie wordt overgeslagen. Toch zijn deze momenten belangrijk. Om even afstand te nemen van dagelijkse uitdagingen en om inspiratie op te doen. Of gewoon om te sparren en netwerken met mensen in ongeveer dezelfde werkomgeving. Welke reden u ook heeft maakt niet uit, zoals elk Metaalunielid zijn eigen reden heeft om lid te zijn. Het gaat om het verenigingsgevoel. Een vereniging verbindt, u wordt gehoord, u telt mee en wordt gezien. Ook tijdens bijeenkomsten. Ik hoop u binnenkort op één van de bijeenkomsten te zien. Kijk in de agenda voor ons aanbod, ook bij u in de regio. U bent van harte welkom.
 

Gerelateerd