Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Metaalunie Rechtsbijstand

Leden van Koninklijke Metaalunie die juridische ondersteuning nodig hebben, kunnen hiervoor terecht bij Metaalunie Rechtsbijstand. Het gaat dan om juridische ondersteuning die buiten de normale dienstverlening van Metaalunie valt. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u in een procedure verzeild bent geraakt. Of als u heel specifieke, op maat gemaakte juridische documenten nodig heeft voor uw bedrijf. Wij kunnen deze diensten aanbieden tegen een prijs die lager is dan de prijs die u voor deze diensten normaal gesproken in de markt betaalt. 

De specialisten van Metaalunie Rechtsbijstand kunnen in sommige gevallen zelf voor leden procederen. Dat kan alleen als uw zaak geschikt is om aan een kantonrechter voor te leggen. In andere gevallen heeft u een advocaat nodig. U kunt dan een beroep doen op ons externe netwerk van advocaten.

Hieronder kunt u zien welke diensten Metaalunie Rechtsbijstand precies levert. Klik op de buttons voor meer informatie. U kunt ook met ons contact opnemen via mr@metaalunie.nl.