U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Ledenvoordeel » Vendrig werkkleding » Vloerhygiëne

Vloerhygiëneproducten: voor schone, veilige en representatieve vloeren

Je kent het vast wel: vieze bedrijfsvloeren doordat vuil, zoals metaaldeeltjes, naar binnen wordt gelopen. Onprettig, onveilig en het beschadigt de vloeren. Bovendien geeft het een onprofessionele uitstraling. Dus er moet regelmatig stofgezuigd of gedweild worden. Zonde van de tijd en het geld! Kies voor de matten van Vendrig en je vloeren zijn schoon, veilig en representatief.

Beschik altijd over een schone mat
Een mat raakt op den duur verzadigd, waardoor hij minder goed opneemt. Laat de mat daarom door Vendrig op professionele en gekwalificeerde wijze reinigen. Wij leveren hem weer schoon af. Hierdoor beschik je altijd over een perfect werkende en betrouwbare mat.

Bekijk het assortiment:

Schoonloopmat
De schoonloopmat vangt het vuil op zodat vloeren schoon en representatief blijven. Voor alle plekken waar vuil naar binnen wordt gelopen. > Lees meer over de schoonloopmat. (Verkrijgbare maten: 85 x 150 cm / 115 x 180 cm)
Droogloopmat
De droogloopmat is ontwikkeld om veel vocht te absorberen en inloopvuil op te vangen. Hierdoor blijven vloeren veilig, droog en hygiënisch. Uitermate geschikt voor vochtige omgevingen. > Lees meer over de droogloopmat. (Verkrijgbare maten: 85 x 150 cm / 115 x 180 cm)Multifunctiemat
De multifunctiemat is speciaal ontworpen om grof vuil van schoenen te schrapen én om veel vocht op te vangen. Zeer geschikt in een vochtige omgeving of in een omgeving met extreem druk verkeer. > Lees meer over multifunctiemat. (Verkrijgbare maten: 90 x 150 cm / 115 x 175 cm)Logomat
De logomat is hét visitekaartje bij binnenkomst. Leg hem bij de entree of een andere plek waar het bedrijf zichzelf presenteert. Goed voor de eerste indruk en je imago. > Lees meer over de logomat. (Verkrijgbare maten: 85 x 150 cm / 115 x 180 cm)HD logomat
Wil je een logomat in haarscherpe fotokwaliteit? Dat kan met de HD logomat. Deze creëert een even sterke beleving als een poster of een schilderij. > Lees meer over de HD logomat. (Verkrijgbare maten: 85 x 150 cm / 115 x 180 cm)
Absorptiemat
Werk je met vetten en oliën? Dan is er een grote kans dat deze op de vloer terechtkomen, met als gevolg vuile vloeren en een grote kans op slipgevaar. De absorptiemat neemt vetten en oliën op. > Lees meer over de absorptiemat. (Verkrijgbare maten: 85 x 55 cm / 165 x 55 cm)


Snelwisser
Voor glanzende en hygiënische vloeren. Ook heb je geen last meer van opdwarrelend stof door het gebruik van speciaal ontwikkeld impregnaat. Geschikt voor opslag- en productieruimtes en representatieve ruimtes. > Lees meer over de snelwisser. (Verkrijgbare maten: 50 cm breed of 100 cm breed)
 

Persoonlijk advies

Wil je advies over werkkleding,
veiligheids- en hygiëneproducten?
Bel Vendrig op 030 212 3000
of mail naar metaalunie@vendrig.nl.

Ledenvoordeel van Vendrig

Kies voor Vendrig en profiteer van de vele voordelen. > Lees meer.