Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI) introduceert vernieuwde Jachtbouw.nl en MijnNJI.nl

Nieuws
03 jul 2024
Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI) introduceert vernieuwde Jachtbouw.nl en MijnNJI.nl

In het kort

  • NJI-leden kunnen hun botenaanbod en -diensten eenvoudig online beheren en publiceren
  • Uitgebreide en gebruiksvriendelijke marktplaats voor bedrijven en particulieren
  • Optimaliseren verkoopactiviteiten en bereik vergroten

De Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI) heeft haar nieuwe website Jachtbouw.nl gelanceerd. De vernieuwde website stelt NJI-leden in staat hun botenaanbod en -diensten eenvoudig online te beheren en te publiceren. De ontwikkeling van deze innovatieve platformen, Jachtbouw.nl en de speciaal voor leden gecreëerde portal MijnNJI.nl, is gerealiseerd door Arimpex Media Services.

Efficiënt beheer en publicatie van aanbod

Via MijnNJI.nl kunnen de inmiddels 260 NJI-leden hun aanbod direct online zetten, op hun eigen websites plaatsen en automatisch doorlinken naar Jachtbouw.nl, het botenadvertentieplatform Obato.nl en andere bekende advertentiesites zoals Marktplaats.nl. Via de Nautix interface kunnen advertenties desgewenst ook met één simpele muisklik worden doorgeplaatst naar belangrijke internationale botenadvertentiesites als boat24.com (CH), Yachtall.com (D) en sinds kort ook Rightboat.com (GB). Deze nieuwe functies zijn ontworpen om de zichtbaarheid van het aanbod te vergroten en de verkoopprocessen te versnellen.

Presentatie aan de leden
Tijdens een informatief webinar presenteerden Gerwin Klok (NJI), samen met Bram de Later (Obato.nl) en Paul van de Kamer, (Arimpex Media Services), de uitgebreide mogelijkheden van de nieuwe platformen. De presentatie benadrukte de eenvoudige en efficiënte gebruikservaring van MijnNJI.nl, waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Obato.nl de Nederlandse botensite
Obato.nl is het toonaangevende Nederlandse advertentieplatform speciaal gericht op de botenhandel. Het platform biedt een uitgebreide en gebruiksvriendelijke marktplaats waar zowel bedrijven als particulieren hun boten kunnen kopen en verkopen. Met een breed scala aan advertenties en een grote gebruikersbasis, vormt Obato.nl een essentiële schakel voor iedereen die actief is in de botenhandel.

Voordelen voor NJI-leden
Vanaf vandaag kunnen alle NJI-leden gebruikmaken van MijnNJI.nl, waardoor ze hun verkoopactiviteiten kunnen optimaliseren en hun bereik aanzienlijk kunnen vergroten. De integratie met verschillende platforms zorgt ervoor dat leden hun botenaanbod met slechts enkele klikken breed kunnen verspreiden, wat een positieve invloed zal hebben op hun verkoopresultaten.

Gerelateerde artikelen