Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Functionerings- en beoordelingsgesprekken vergroten prestaties en betrokkenheid medewerkers

Nieuws
02 jul 2024
Functionerings- en beoordelingsgesprekken vergroten prestaties en betrokkenheid medewerkers

In het kort

  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken brengen verwachtingen en wensen van medewerkers, leidinggevenden en het bedrijf bij elkaar.
  • De gesprekken moeten wel met de juiste kennis en vaardigheden gevoerd worden.
  • Gratis cursus functionerings- en beoordelingsgesprekken leert hoe gesprekken gevoerd kunnen worden.

Door kwalitatief hoogwaardige en doelgerichte functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren, kunnen ondernemers de prestaties en betrokkenheid van de medewerkers vergroten. Door middel van gesprekken kunnen verwachtingen en wensen van zowel medewerkers, leidinggevenden als het bedrijf bij elkaar worden gebracht. Degenen die binnen een bedrijf deze gesprekken voeren, moeten wel over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om ze succesvol te laten verlopen.

Onderwerpen die hierbij een rol spelen, zijn werkinhoud, persoonlijke ontwikkeling en scholing, werkomstandigheden, uitdagingen, tevredenheid en (toekomst)visie van het bedrijf. Ondernemers bouwen aan een gezamenlijke toekomst, waarbij medewerkers een aantoonbare bijdrage leveren aan het bedrijf en zelf gemotiveerd blijven. Kortom: tijd voor een goed gesprek. Hoe zo’n gesprek gevoerd kan worden, leren Metaalunieleden tijdens de gratis cursus ‘Functionerings- en beoordelingsgesprekken’ van Metaalunie Academie.

Gratis cursus tot eind 2024
Door een unieke samenwerking tussen Metaalunie Academie en het Opleidings- en Ontwikkelfonds voor de Metaalbewerking (OOM) is de cursus Functionerings- en beoordelingsgesprekken vanaf september tot eind 2024 voor OOM-bedrijven gratis te volgen bij Metaalunie Academie. Voorwaarde voor gratis deelname is dat het bedrijf of de deelnemer onder de OOM-regeling valt en OOM-premie afdraagt. 

Voor meer informatie en aanmelden zie www.metaalunie.nl/Academie

Gerelateerde artikelen