Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Kwaliteit, normering en veiligheid

Cursus “Normkennis ISO 9001"

Wist je dat ISO 9001 het ultieme certificaat voor kwaliteitsbeheersing- en verbetering voor jouw bedrijf is? Het laat zien dat je alles op orde hebt, van klantenservice tot productie. Het invoeren van deze standaard betekent dat er structureel wordt gewerkt aan het verbeteren van de processen en diensten, met als doel: tevreden klanten. Tijdens deze cursus leer je de betekenis van ISO 9001 en hoe je deze norm binnen je bedrijf kan implementeren. Maar misschien nog belangrijker: hoeveel (tijd) kost het en wat levert het op?

Deze cursus is ingepland op:
Woensdag 18 september 2024

Voor meer informatie klik op bovenstaande cursusdatum.


Cursus “CE Machinerichtlijn"

Werknemers doen in toenemende mate een beroep op het aansprakelijkheidsrecht. Werkgevers zijn rondom de zorg voor het welzijn van werknemers als goed werkgever aan te spreken. Hoe ver gaat dat? En bestaat er een goed beeld van de aansprakelijkheidsrisico’s op de gebieden die daar toe doen?
Bij bedrijfsongevallen, de werkplek of werkomgeving, verkeersongevallen met de bedrijfswagen of privé auto’s en zelfs bij ongevallen tijdens bedrijfsuitjes loopt de werkgever aansprakelijkheidsrisico’s. Wat houdt aansprakelijkheid in, hoe ver strekt dat en hoe beperk je aansprakelijkheid.

Deze cursus is ingepland op:
Maandag 2 september 2024

Voor meer informatie klik op bovenstaande cursusdata.

Contact

Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

 

Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein
 

t 030 - 605 33 44
e info@metaalunieacademie.nl