Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Bedrijfsopvolging


Cursus “De overdracht van uw bedrijf”

Ook in uw leven komt het moment dat het ondernemen genoeg is geweest. Dat het tijd is voor een opvolger. Daar komen een hoop vragen bij kijken. Wil je het bedrijf wel echt verkopen? En aan wie? U wilt het liefst het bedrijf binnen de familie houden. Maar willen de kinderen het bedrijf eigenlijk wel overnemen? Is een van de personeelsleden geïnteresseerd of is er een opvolger van buitenaf? Kan het bedrijf verkocht worden aan een andere onderneming? Maar wat heeft uw bedrijf wat de andere 20.000 te koop staande bedrijven niet hebben?

Menigeen loopt met plannen in het hoofd, maar hoe pak je dit proces nu aan? Waar begin je, en wat moet je doen, laten, of laten doen?

Deze cursus is ingepland op:
Dinsdag 3 september 2024

Voor meer informatie klik op bovenstaande cursusdatum.


Cursus “Het overnemen van een bedrijf”

De opvolging in MKB-Metaalbedrijven is een uitermate actueel onderwerp. De komende jaren zal het aantal bedrijven dat een nieuwe eigenaar krijgt alleen maar toenemen. Menige zoon, dochter of medewerker loopt met plannen in het hoofd om het bedrijf van vader of werkgever over te nemen. Om een overname of participatie goed te laten verlopen, is inzicht in het overnameproces noodzakelijk.

Deze cursus is ingepland op:
Dinsdag 27 augustus 2024
Dinsdag 8 oktober 2024
Woensdag 6 november 2024

Voor meer informatie klik op bovenstaande cursusdatum.

 

 

Contact

Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

 

Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein
 

t 030 - 605 33 44
e info@metaalunieacademie.nl