U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Metaalunieaward

Op naar de Smart Manufacturing Award 2021

Koninklijke Metaalunie gaat ook in 2021 een Award uitreiken aan hét MKB-metaalbedrijf dat zich onderscheidt door slagvaardig te reageren op alle nieuwe ontwikkelingen die op de mkb-maakindustrie afkomen.

Nog geen half jaar geleden hadden die ontwikkelingen alles te maken met nieuwe technologieën en productiemethodes met als doel het verbeteren van het rendement. Inmiddels ziet de wereld er anders uit, dat geeft een extra stimulans. Meer dan ooit loont het om slimmer te produceren en zo beter in te spelen op veranderingen. De huidige economische ontwikkelingen en de woelige markt vragen om innovatie-kracht en aanpassingsvermogen. En met meedoen aan de Smart Manufacturing Award beloont Metaalunie niet alleen uw efforts in deze tijd, maar zet u uw bedrijf ook op het podium van de Nederlandse maakindustrie. Ook als lichtend voorbeeld en inspiratie voor andere bedrijven.


Otolift, de trotse winnaar van 2019!

Kernwoorden daarbij zijn snel en betrouwbaar leveren, maatwerk, flexibiliteit en innovatiekracht. Dat kan op verschillende manieren: in te spelen op een veranderende marktpositie, opschuiven in de keten, gebruikmaken van nieuwe technologieën en van de juiste materialen en door het toepassen van nieuwe businessmodellen zoals rond circulariteit.

Alleen al het meedoen aan de Metaalunie Award heeft een enorme positieve impact op de deelnemende bedrijven. Door het invullen van de vragenlijst krijgt een bedrijf extra focus op wat het doet en kan en welke visie daar ten grondslag aan ligt. Vervolgens wordt dat succesverhaal vertaald naar een vakkundige jury die aan de hand van de ingevulde vragenlijsten voor elk Metaaluniedistrict een winnaar aanwijst. De districtswinnaars zijn automatisch geselecteerd voor de landelijke finale en om die reden wordt er van elk bedrijf een sprankelende korte bedrijfspromotiefilm geproduceerd.