U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Metaalunie » Lidmaatschap

Word nu lid van Koninklijke Metaalunie!


Uw lidmaatschap snel terugverdiend dankzij de vele voordelen!

Voor onze lidbedrijven klinkt het vanzelfsprekend, lid zijn van Koninklijke Metaalunie. De een is lid om de Metaalunievoorwaarden, de ander vanwege de interessante bijeenkomsten en weer een ander vindt de 1 op 1 gesprekken met een van onze adviseurs een belangrijke plus. Maar, er zijn nog meer redenen om lid te worden van Koninklijke Metaalunie. 

   

> Direct lid worden of informatie aanvragen

 • Metaalunievoorwaarden
  Algemene voorwaarden, ook vaak 'de kleine lettertjes' genoemd, zijn onmisbaar in het zakenleven en gratis te gebruiken voor alle Metaalunieleden. Door het gebruik van algemene voorwaarden kunt u uw rechtspositie ten opzicht van die van een ander verbeteren.
 • Ledenservice
  Metaalunie biedt haar leden - in principe zonder kosten - concrete ondersteuning bij de bedrijfsvoering door te voorzien in de behoefte aan deskundig, eerstelijns advies en praktische, juridische informatie.
 • Publicaties
  Als Metaalunielid krijgt u onze maandbladen Metaal + Techniek en het Bulletin gratis toegestuurd. Daarnaast ontvangt u wekelijks onze digitale nieuwsbrief.
 • Verzekeringen afgestemd op de MKB-metaal
  Mevas, onze eigen verzekeringsagent, levert een compleet pakket aan verzekeringen met gunstige voorwaarden en tegen scherpe premies.
 • Gratis digitale risico-inventarisatie en -evaluatie tool
  Met deze tool, die alleen leden kunnen gebruiken,kunt u eenvoudig voldoen aan wetgeving en een beter inzicht krijgen in hoe u omgaat met arbeidsrisico's.
 • Ledenvoordelen met aantrekkelijke korting
  Metaaluniepartners leveren diensten en producten tegen scherpe tarieven en aantrekkelijke voorwaarden, zoals: huur en reiniging van bedrijfskleding, expresdiensten en pakketverzending, tankvoordeel en kantoorartikelen.
 • Brancheverenigingen
  U kunt lid worden van specifieke branchegroepen, voor extra kennis en waardevolle contacten.
 • Metaalunie Academie
  Via Metaalunie Academie kunt u uzelf en uw collega's bij laten scholen. Vaak kan dit met subsidie van OOM.
 • Kennisbank Metaalunie.nl
  Als lid kunt u inloggen op Metaalunie.nl. Deze website staat vol waardevolle informatie die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse werk.