Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Grootverspaner - Dutch Heavy Machining Association

Bewerkingen
Grootverspaner - Dutch Heavy Machining Association

In het kort

De Dutch Heavy Machining Association verenigt bedrijven die, als hoofd- of nevenactiviteit, complexe zware machinale bewerkingstechnieken uitvoeren in grotere afmetingen. Ieder lidbedrijf heeft zijn eigen specialisme en is actief in o.a. de scheepsbouw, de halfgeleiderindustrie, de papierindustrie, defensie, de (zware) machinebouw, de maritieme sector, de energiesector, de staalbouw, de agro en food sector en de medische industrie.

Wat doet DHMA

De DHMA is een platform voor ‘Grootverspaning’, waar bedrijven en overheden terecht kunnen zowel nationaal als internationaal. De branche wil het omgevingsklimaat voor haar leden zo optimaal mogelijk maken, de onderlinge samenwerking vergroten en de groei van de sector bevorderen.

Voor wie is DHMA

De DHMA is er voor bedrijven die zijn aangesloten bij Koninklijke Metaalunie en zich bezig houden met precisiebewerking in welke vorm dan ook. Daarnaast kunnen bedrijven die zijn aangesloten bij het FME zich aanmelden als buitengewoon lid. Ten slotte kunnen toeleveranciers van DHMA leden zich aanmelden als geassocieerd lid..

Voordelen van een lidmaatschap

  • DHMA leden hebben een Code of Conduct afgesloten om het vertrouwen te stimuleren;
  • DHMA leden zijn elkaars back up indien noodzakelijk en helpen elkaar als ze zelf iets niet kunnen;
  • De DHMA houdt de kennis en vakmanschap op peil;
  • De DHMA heeft projecten en thema’s zoals automatisering/robotisering;
  • De DHMA organiseert activiteiten zoals ledenbijeenkomsten, studiereis in binnen- of buitenland, cursussen voor het middenkader en kleine projecten voor de achterban (bijvoorbeeld energietransitie en RIE).

 

Contact

Adres Einsteinbaan 1 / 3439 NJ, Nieuwegein
Telefoon 030 - 605 33 44

Branchemanager Claudia Willems

Email branchemanager willems@metaalunie.nl
Email branche dhma@metaalunie.nl
Website www.dhma.nl