Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Bouwkundige brandpreventie - Brandveilig Bouwen Nederland

Keuring en certificering
Bouwkundige brandpreventie - Brandveilig Bouwen Nederland

In het kort

De vereniging Brandveilig Bouwen Nederland is dé deskundige op het gebied van bouwkundige brandpreventie, ook wel ‘passieve brandveiligheid‘ genoemd. De vereniging beoogt een hogere mate van brandveiligheid van gebouwen door het toepassen van brandveilige bouwmaterialen die de (minimalistische) criteria van de regelgeving kwalitatief overstijgen.

Wat doet BBN

BBN beoogt borging van wettelijke brandveiligheidseisen van gebouwen te realiseren, door vergroting van kennis en verantwoordelijkheidsbesef over brandveiligheid in de ontwerp-, realisatie- en gebruiksfase van een gebouw. Vanuit kennis en kunde delen en bijdragen aan verbetering en verduidelijking van wettelijke eisen over brandveiligheid.

Voor wie is BBN

BBN is er voor gebouweigenaren en hun toeleveranciers, verzekeraars, veiligheidsregio’s, bouw en woningtoezicht. 

Voordelen van een lidmaatschap

  • Leden hebben toegang tot en worden onderdeel van het netwerk van industrie en overheden, waardoor zij direct kennis kunnen opdoen voor relevante bouwregelgeving, CE-markering, NEN, CEN- en ISO-normen.
  • Leden van de BBN hebben directe mogelijkheid om kennis te delen en daarmee stakeholders voldoende geïnformeerd op pad te sturen.
  • Leden van de BBN hebben de mogelijkheid om actief deel te nemen aan cursussen en opleidingen en/of zelf actief cursussen en opleidingen mee te ontwikkelen en te presenteren voor stakeholders.
  • Door de grootte en relevante boodschappen van de BBN, kan een versterking van het eigen geluid over brandveiligheidsissues worden gerealiseerd, bovenop eigen marketing en communicatie.
  • Met uw lidmaatschap en dus het onderschrijven van de BBN gedragscode geeft u aan een serieuze partij te zijn.
  • Vertegenwoordiging van BBN in platforms zoals het CCV, NEN-commissies, Europese werkgroepen (o.a. Brandproeven en Fire Safety Engineering) en Nederlandse werkgroepen. 
  • Deelname aan beurzen en paneldiscussies op het gebied van brandveiligheid.

 

Contact

Adres Einsteinbaan 1 / 3439 NJ, Nieuwegein
Telefoon 030 - 605 33 44

Branchemanager Leo Oosterveen
Email branchemanager oosterveen@bbn.nu

Email branche info@bbn.nu
Website www.bbn.nu