Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Straatmeubilair - Branchevereniging Straatmeubilair

Bouw, product- en machinebouw
Straatmeubilair - Branchevereniging Straatmeubilair

In het kort

Branchevereniging Straatmeubilair is de branchevereniging op het gebied van straatmeubilair. De vereniging zet zich in voor een op den duur circulaire economie, waarbij de belangen van de aangesloten bedrijven worden behartigd.

 

Wat doet Branchevereniging Straatmeubilair

Vereniging Straatmeubilair behartigt de collectieve belangen van leden. Daarnaast richt de vereniging zich op het verzamelen en uitwisselen van kennis over straatmeubilair. Verder is de branche het aanspreekpunt en kenniscentrum op het gebied van inrichting van de openbare ruimte.

Voor wie is Branchevereniging Straatmeubilair

Vereniging Straatmeubilair is er voor zowel producenten als leveranciers van producten voor de inrichting van de openbare ruimte.

Voordelen van een lidmaatschap

  • Kennisuitwisseling op de gebieden: afvalbakken, zitmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.
  • Leden kunnen hun positie versterken door de jaarlijkse benchmark.
  • Leden zijn betrokken en blijvend geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, maatschappelijke en technische ontwikkelingen en innovatie.
  • Vereniging Straatmeubilair werkt samen met collega-brancheorganisaties, overheden en andere belangenbehartigende partijen.
  • De vereniging faciliteert kennisontwikkeling en innovatiemogelijkheden bij leden, collega brancheorganisaties, overheden en andere belanghebbende partijen.
  • De vereniging zet zich in voor FietsParKeur.
  • Jaarlijks worden een aantal bijeenkomsten georganiseerd, o.a. twee ledenvergaderingen en jaarlijkse studiemiddagen op locatie.

 

Contact

Adres Einsteinbaan 1 / 3439 NJ, Nieuwegein
Telefoon 030 - 605 33 44

Branchemanager Miko Wijnands
Email branchemanager wijnands@metaalunie.nl

Email branche info@straatmeubilair.org 
Website www.straatmeubilair.org