Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Fedecom Fairs organiseert beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland 2024

Nieuws
16 jul 2024
Fedecom Fairs organiseert beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland 2024

In het kort

  • Van 11 t/m 14 september 2024 vindt de grootste open lucht vakbeurs van Nederland plaats
  • Waardevol voor iedereen werkzaam in of leverend aan de agro- en groensector

Fedecom Fairs organiseert dit jaar weer twee vakbeurzen naast elkaar. Van 11 t/m 14 september 2024 vindt AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland plaats in Biddinghuizen. Met duizenden tentoongestelde machines en gereedschappen vormt de beurs de grootste open lucht vakbeurs voor de sector in Nederland. Een bezoek aan de beurs is waardevol voor iedereen werkzaam in of leverend aan de agro- en groensector.  

De beurs, georganiseerd door en voor de sector, is bij uitstek een platform om de laatste stand van sectorale zaken en visies te presenteren aan de rest van Nederland; niet alleen aan eindklanten maar ook aan overheden, volksvertegenwoordigers, kenniscentra en de medewerkers van de toekomst. Zo worden alle scholen uitgenodigd voor de beurs om de jeugd de mogelijkheden te laten zien én is er een vacaturebank.

Op beide beurzen is in speciale paviljoens aandacht voor actuele onderwerpen, zoals op GTH ‘Schone en emissie loze GroenTechniek’ en op ATH ‘Autonome AgroTechniek’ en ‘Meststof tot nadenken’. De uitreiking van de Bronzen Sikkel voor innovaties in de agrosector en het Gouden Klavertje Vier voor de meest opvallende vernieuwingen in de groensector worden ook deze editie georganiseerd.

Het evenemententerrein in Biddinghuizen is een optimale locatie voor zo’n grootschalig, breed evenement voor de agro- en groensector. Centraal gelegen, goed bereikbaar, gratis parkeerplekken en in een van de groenste gebieden van ons land, met een grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving van de boer, loonwerker en groenprofessional.

Meld je snel aan op www.fedecom.nl!

Gerelateerde artikelen