Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Beurscollectieven en bijeenkomsten

Starten met export
24 mrt 2023

In het kort

  • Beursdeelname / -bezoek helpt u aan nieuwe handelscontacten en geeft inzicht in de markt
  • Een beurscollectief biedt meer zichtbaarheid middels een (Holland) paviljoen
  • Bij een beurscollectief of bezoek wordt u ontzorgt in zowel organisatie als promotie

Metaalunie organiseert regelmatig collectieve deelnames aan buitenlandse beurzen. Een beurs bezoeken of aan een beurs deelnemen kan zeer geschikt zijn om internationale handelscontacten te leggen en een beeld te vormen over de (afzet)mogelijkheden voor uw producten in een specifieke markt. Deelnemers aan de beurscollectieven profiteren van de voordelen van een paviljoen met de betrouwbare en herkenbare Holland uitstraling. Het collectief wordt bovendien goed gepromoot. Daarnaast wordt de organisatie voor een belangrijk deel uit handen genomen waardoor u zich, van tevoren, zonder al te veel zorgen, rustig kunt voorbereiden.

Wilt u weten welke metaalbeurzen voor u interessant kunnen zijn?
Op de site van Auma Fairs vindt u een overzicht van beurzen die waar dan ook ter wereld plaatsvinden. U vindt er tevens informatie over de branche, de locatie, de data en bezoekersaantallen van de evenementen.

Geplande collectieve beursdeelnames Metaalunie
In de agenda (Internationaal) vindt u meer informatie over de collectieve beurzen die op de planning staan. Hier kunt u zich ook gelijk aanmelden en de deelnemersvoorwaarden vinden. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan eens collectieve beursdeelnames georganiseerd op de Hannover Messe en de FMB Beurs, beiden in Duitsland.

 

Meer informatie Team internationaal ondernemen, t: 030 - 605 33 44, internationaal@metaalunie.nl.

Gerelateerde artikelen