Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Sectorcampagne nog trotser delen

Nieuws
Sectorcampagne nog trotser delen

Mathijs Leenen, medewerker marketing en sales bij Metaalunielid Van Hoof Groep uit het Brabantse Asten, heeft een taart ontvangen als dank voor zijn inzet voor de Koninklijke Metaalunie sectorcampagne "Metaaltechnologie maakt je wereld". Mathijs maakte met de speciale configurator eigen campagneposters, helemaal afgestemd op Van Hoof. In fase twee van de sectorcampagne ligt de nadruk op de leden van Metaalunie, die nu nog actiever aan de slag kunnen. Met de nieuwe configurator kunnen Metaalunieleden eenvoudig in vijf stappen een eigen campagneposter of socialmediabericht maken, helemaal afgestemd op het bedrijf.

Leenen is enthousiast over de campagne en het belang ervan voor de sector. "Metaaltechnologie is overal en onmisbaar, maar toch kent slechts een klein deel van de Nederlanders de sector. Door bedrijven zelf de campagne te laten dragen, kunnen we laten zien hoe breed en belangrijk de sector is," zegt hij. Hij benadrukt dat fase 2 van de campagne cruciaal is: "Bedrijven moeten zelf laten zien wat ze kunnen. Het maken van zelfs een klein onderdeel kan van groot belang zijn voor het eindproduct. Daar moeten we niet te bescheiden over zijn."

Leenen is ook blij met de nieuwe configurator waarmee bedrijven hun eigen posters kunnen maken. "De beelden uit fase 1 waren krachtig, maar wij herkenden ons er niet altijd in. Met de configurator kunnen we onze belangrijkste branches goed uitlichten, wat ons helpt de campagne met trots te delen. Wat voor ons nieuw en bijzonder is, is dat wij met deze uitingen niet direct ons product laten zien, maar wel het eindproduct of de branche die afhankelijk is van de producten die wij maken." De Van Hoof Groep heeft inmiddels posters opgehangen in hun ontvangstruimte en zet deze ook in op social media om hun verhaal te vertellen. "We hebben nog meer posters in de maak, zowel voor digitaal als fysiek gebruik," aldus Leenen.

Word ook ambassadeur. Kijk op Ambassadeur - Metaaltechnologie hoe je mee kan doen.

Gerelateerd