U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Metaalunie » Organisatie » Beëindiging lidmaatschap

Beëindiging lidmaatschap

Het lidmaatschap van Koninklijke Metaalunie loopt per kalenderjaar. Mocht u onverhoopt uw lidmaatschap van Metaalunie op willen zeggen, dan kunt u dit doen door voor 1 juli een aangetekende brief te sturen naar Metaalunie. Hierin zegt u uw lidmaatschap op met in achtneming van de opzegtermijn van 6 maanden en tegen het einde van het kalenderjaar.

Adres:
Koninklijke Metaalunie
T.a.v. de ledenadministratie
Postbus 2600
3430 GA NIEUWEGEIN

Wij betreuren natuurlijk uw besluit, maar zullen dat vanzelfsprekend respecteren. Tegelijkertijd met de opzegging van uw lidmaatschap van Koninklijke Metaalunie wordt ook een eventueel lidmaatschap van een Metaalunie branchegroep beëindigd.

Na ontvangst van uw aangetekende brief krijgt u mogelijk bezoek van onze buitendienstadviseur om de reden van uw opzegging met u te bespreken.

Branches 
LET OP! Beëindiging van het lidmaatschap van Koninklijke Metaalunie heeft niet automatisch tot gevolg dat een eventueel lidmaatschap van een (zelfstandige) branchevereniging ook wordt beëindigd. Opzegging van dat lidmaatschap moet bij de desbetreffende vereniging gebeuren, met inachtneming van de regels die daar volgens de statuten van die vereniging voor gelden.