Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Maakindustrie Expo op 15 en 16 mei 2024

Oost
19 mrt 2024

Op 15 & 16 mei bundelt Maakindustrie Expo de krachten van de meest toonaangevende technische vakmensen tijdens de jaarlijkse vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Mis deze kans niet om in één dag meer dan 100 leveranciers in de toeleveringsketen te ontdekken en een flinke dosis inspiratie op te doen voor de toekomst van de maakindustrie.

Praktische middelen worden aangeboden die je effectief helpen om te gaan met de eisen van de moderne tijd, zoals digitalisering, automatisering en innovatie. Maar dat is nog niet alles! Naast een indrukwekkende lijst van meer dan 100 leveranciers, is er ook een boeiend programma samengesteld dat speciaal is afgestemd op jouw behoeften en interesses.

Kennissessies Linkedin op 15 mei 2024
Onderdeel van het programma zijn de kennissessies rondom Linkedin. Als Koninklijke Metaalunie organiseren wij samen met Easy Fairs en VMO drie inhoudelijke kennissessies verzorgd door social selling coach Jorrit Drieenhuizen op woensdagmidaag 15 mei a.s. Hoe kun je LinkedIn succesvol in zetten, bijvoorbeeld voor het creëren van commerciële kansen of het aantrekken van nieuwe medewerkers. Dat is het doel van de LinkedIn kennissessies tijdens Maakindustrie Expo 2024. In korte en praktische sessies leer je de belangrijkste vaardigheden om meer uit LinkedIn te halen en dit toe te passen in de praktijk. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden.

Gerelateerde artikelen