U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Diensten » Beurzen » ESEF 2020

Metaaluniepaviljoen op de ESEF 2020, dé locatie voor het MKB-metaal

Laatste plaatsen nog beschikbaar

De ESEF Maakindustrie, dé beurs voor engineering, productontwikkeling en toelevering, wordt gehouden van 17 tot en met 20 maart 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. Tegelijk met de ESEF Maakindustie vindt ook de Technishow plaats, de vakbeurs voor productietechnologie. Deze beproefde combinatie van twee vakbeurzen voor de maakindustrie staat garant voor een hoogwaardig bezoekerspubliek. Met een goede stand op de juiste locatie profiteert u optimaal van de kansen die de ESEF Maakindustrie biedt. Met een stand op het Metaaluniepaviljoen verzilvert u die kansen.


De ESEF Maakindustrie krijgt een nieuwe hallenindeling en zal in 2020 de hallen 2, 3 en 4 van de Jaarbeurs omvatten. Deze indeling zorgt voor een betere routing, waardoor de bezoekersstroom beter verdeeld wordt over de verschillende hallen. Het Koninklijke Metaalunie paviljoen wordt nu op een strategische plek in Hal 3 gebouwd.

Beweging en beleving
Jaarbeurs als organisator van de beurs, gaat in 2020 meer de nadruk leggen op ‘beweging en beleving’ met o.a. demonstraties van productieprocessen en interactieve presentaties waardoor een bezoek aan de ESEF Maakindustrie extra aantrekkelijk wordt. Als deelnemer aan het Metaaluniepaviljoen wordt u als ondernemer volledig ontzorgd: standruimte, standbouw, elektra, water en catering, dit alles wordt voor u geregeld. 

Wat bieden wij u in het paviljoen?

  • Kopstands met oppervlakten variërend van 47 tot 51,5m² (voor zover nog beschikbaar)
  • Hoekstands met oppervlakten van 24,5 tot 25m² (voor zover nog beschikbaar)
  • Rijstands met oppervlakten van 9, 18 en 22m² (voor zover nog beschikbaar)

Meer weten?
Wilt u meer informatie of wilt u een offerte op maat? Stuur dan een mail aan esef@metaalunie.nl. (Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.) 

Informatie

Wilt u meer informatie of wilt u een offerte op maat? Stuur dan een mail aan esef@metaalunie.nl.