U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Masterclass Duurzame inzetbaarheid (Noord)
donderdag 2 februari '23
tot en met
donderdag 2 februari '23

Doe mee aan de masterclass Zinvol Werken - bron van bevlogen én duurzaam werken.

De masterclass vindt fysiek plaats op 2 februari van 15:00 tot 17:00 uur in het bedrijfsrestaurant van het Werkplein Groningen aan het Harm Buiterplein 1 in Groningen (vlakbij de Euroborg). Lukt het niet om er bij zijn, dan kun je de masterclass online volgen. De link krijg je bij aanmelding. Het programma kent interactie en sparren met elkaar. Online kun je dat doen door fysiek samen met een collega de masterclass te volgen.

Programma:
14.45 uur Inloop
15.00 uur Masterclass
16.45 uur DI Noord en agenda
17.00 uur Einde en informeel gedeelte

Wat is Zinvol Werken?
Werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en amplitie (het versterken van het welbevinden en het functioneren van alle medewerkers) zijn populaire termen. En terecht, want iedereen is gebaat bij gelukkige, gezonde medewerkers die duurzaam en bevlogen werken. Maar waar begin je? Zinvol werken is een andere kijk op werk en geeft inzichten om (toekomstige) vraagstukken te benaderen of zelfs te voorkomen. Met aandacht voor zinvol werken draag je bij aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van iedereen.

Waarom van belang?
Zinvol werken is werk benaderen vanuit een ander perspectief. Het welzijn van de mensen en de bedoeling van het werk staan centraal, niet de efficiency of het resultaat. Het zorgt voor minder werkdruk en meer werkplezier en daarmee voorkom je dat problemen ontstaan.

Wat levert het je op?

Zinvol Werken klinkt abstract. In deze masterclass ontdek je hoe dit concreet te maken met behulp van 12 thema's. Structureel aandacht voor deze thema's leidt uiteindelijk naar een positief werkklimaat. Het resultaat? Meer plezier, minder werkdruk, verbeterde kwaliteit, meer efficiency en minder verloop of verzuim.

 Meer info en aanmelden kan via deze link.

Prijs:
Locatie: Harm Buiterplein 1, 9723 ZR Groningen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Masterclass Duurzame inzetbaarheid (Noord), do 2 feb '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven