U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Kom vertellen over uw beroep en maak jongeren enthousiast voor techniek (Noord)
dinsdag 14 maart '23
tot en met
dinsdag 14 maart '23

Hoogeveen On Stage, een Positief Podium voor het VMBO ter versterking van de beroepsoriëntatie, gaat weer van start! De zesde editie alweer. Doet u mee?

De jongeren van nu zijn over enkele jaren uw medewerkers of collega’s. Het is belangrijk dat zij goed gemotiveerde beroepskeuzes maken en daar kunt u ze bij helpen, door zelf te komen vertellen over uw beroep en werkdag.

Tijdens het Beroepenfeest van Hoogeveen On Stage op 14 maart 2023 vertelt u, samen met nog ruim 200 beroepsbeoefenaren aan 850 leerlingen van de VMBO scholen uit de regio over uw werk. Tijdens het Beroepenfeest in Theater De Tamboer in Hoogeveen kunnen deze leerlingen een afspraak met u maken voor de Doe Dag, op 30 maart 2023. Tijdens deze Doe Dag ontvangt u één of meerdere jongeren eenmalig voor een werkbezoek in uw bedrijf.

Heeft u familie, buren, vrienden, collega’s en zakenrelaties in de regio die zich ook aangesproken voelen door ‘Alles mag je worden ... behalve ongelukkig.’, vraag ze ook mee te doen aan Hoogeveen On Stage! Samen kunnen we de support voor de juiste beroepskeuze van VMBO leerlingen vergroten. Wij verwelkomen iedereen: van automonteur tot verspaner en al die andere mooie beroepen.

DEEL TOEKOMSTDROMEN VAN JONGEREN EN KOM OOK VERTELLEN OVER UW BEROEP!

Kijk voor meer informatie, nieuws en vrienden op www.hoogeveenonstage.nl
Aanmelden kan via www.hoogeveenonstage.nl/aanmelden

Prijs:
Locatie: Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Kom vertellen over uw beroep en maak jongeren enthousiast voor techniek (Noord), di 14 mrt '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven