U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Hannover Messe 2023 (met Nederlands Paviljoen)
maandag 17 april '23
tot en met
vrijdag 21 april '23Klimaatverandering, energietekorten en verstoorde toeleveringsketens, dat zijn de onderwerpen die onze sector al enige tijd bezighouden. De industrie staat voor grote uitdagingen op het gebied van productietechniek, milieu en energievoorziening. Concreet gaat het dan vooral om de volgende thema’s:

  • Industrie 4.0
  • CO2 neutrale productie
  • AI en machine learning
  • Energiemanagement
  • Waterstof en brandstofcellen

Ondernemers zoeken naar oplossingen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Wilt u kennis nemen van de laatste technologische trends en ontwikkelingen voor de industrie, en zich laten inspireren om de uitdagingen binnen uw eigen bedrijf succesvol het hoofd te kunnen bieden, dan is de Hannover Messe wellicht dé plek u te laten inspireren.

Nederland: goed vertegenwoordigd op de Hannover Messe
De Nederlandse industrie presenteert zich gezamenlijk in het NL Holland High Tech House in Hal 8, een initiatief van Holland High Tech, FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive, RAI Automotive Industrie NL, RVO en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Gedurende de gehele Hannover Messe vinden in het Nederlandse paviljoen tal van interessante presentaties en workshops plaats en is er volop gelegenheid om te netwerken.

In Hal 17 bevindt zich het NL Innovation Square, waar meer dan dertig Nederlandse start- en scale-ups actuele innovatiethema’s op het gebied van onder andere Energy Solutions, Nanotech en AI & Big Data presenteren. > U kunt gratis toegangskaarten voor de Hannover Messe aanvragen.

Meer info: https://www.hannovermesse.de/en/

Prijs:
Locatie: Hannover
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Hannover Messe 2023 (met Nederlands Paviljoen), ma 17 apr '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven