U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Techniek Tastbaar: hét evenement om jongeren kennis te laten maken met techniek (Oost)
vrijdag 25 november '22
tot en met
vrijdag 25 november '22


Bedrijven gezocht!

Na het grote succes van meer dan 30 edities van Techniek Tastbaar in Noord- en Oost- Nederland zijn we gestart met de organisatie van dit mooie evenement in Almelo. Op vrijdag 25 november wordt het Techniek Tastbaar ("doe-en-beleef-techniek festijn") georganiseerd op het Alma College door Sterk Techniek Onderwijs. Tijdens deze Techniek Tastbaar kunnen techniekbedrijven in en rondom deze gemeenten zich presenteren aan de jeugd én hun ouders. Interesseer en enthousiasmeer de jongeren voor techniek door je bedrijf met een doe activiteit te presenteren.

Wat is Techniek Tastbaar ?
Techniek Tastbaar is een beleef en doe-event voor leerlingen van 10 tot 16 jaar waarin we hen met zoveel mogelijk facetten van technische beroepen in aanraking laten komen.

Te weinig jonge mensen kiezen voor Techniek omdat hun beeld onvoldoende of zelfs negatief is, ondanks de diversiteit binnen deze sector. Ze kennen uw organisatie niet en weten ook niet om welke werkzaamheden het zou kunnen gaan. Uit ervaring weten we dat er wel grote behoefte is aan jonge mensen die voor een opleiding in de techniek kiezen. En dat is nu net de reden waarom we u benaderen.

De organisatie zoekt nog naar technische bedrijven die willen deelnemen!

Zo'n 20 bedrijven uit verschillende branches doen al mee en organiseren voor kinderen in de leeftijd van 10-14 jaar allerlei doe-activiteiten: sleutelen, lassen, solderen, 3D printen, techniek in de zorg, bouwen, vliegtuigbouw en nog véél meer. Graag zien we meer ondernemers als deelnemer met een stand van uw eigen bedrijf en met een doe-activiteit die interessant is voor deze doelgroep.

U bent geheel vrij om een leuke activiteit te organiseren. U kunt uw stand naar eigen wens inrichten in het gebouw of op het buitenterrein, waarbij u gebruik kunt maken van de aanwezige faciliteiten. Indien gewenst zal de organisatie u helpen bij het bedenken van een leuke activiteit. Voor de volledigheid, deelname is geheel kosteloos!

Informatiebijeenkomst
Op 31 oktober a.s. wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd waarin u verder wordt bijgepraat over de organisatie rondom Techniek Tastbaar. Doet u mee? Laat dan weten met hoeveel personen u op 31 oktober a.s. aanwezig bent.

Aanmelden als bedrijf: john@techniektastbaar.nl
Meer informatie: www.techniektastbaar.nl

Prijs:
Locatie: Alma College in Almelo
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Techniek Tastbaar: hét evenement om jongeren kennis te laten maken met techniek (Oost), vr 25 nov '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven