U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Innovation Dinner - Skills ontwikkeling (Noordwest)
maandag 26 september '22
tot en met
maandag 26 september '22

Op 26 september organiseert 3D Makers Zone en Smart Makers Academy een innovation dinner. Tijdens dit diner staat het ontwikkelen van de juiste technology skills voor je personeel centraal. Spreker Peter van Harten, Smart Industry expert, neemt je hierin mee. De wereld verandert, de economie verandert en jullie bedrijfsprocessen veranderen. Daarom is het essentieel om een leercultuur in jouw organisatie te starten. Het opleiden van Smart Makers doet de Smart Makers Academy via de metroleerlijn aanpak waar directie en medewerkers in verschillende nano 'stations' kennis en vaardigheden ontwikkelen voor hun dagelijkse werkpraktijk. 

Wil je weten wat dit voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen of wil je jouw inhoudelijke wensen met ons delen, schuif dan aan bij het innovation dinner bij 3D Makers Zone op 26 September van 17.15 uur tot 20:00 uur.

Tijdens de innovation dinners bij 3D Makers Zone laten we zien hoe je als ondernemer Smart Industry kansen kan benutten. Verschillende onderwerpen zoals skills development, productiviteitsgroei en data economics komen aan bod. Inspirerende sprekers zullen jullie tijdens dit diner meenemen in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry en met jullie in gesprek gaan om te zien welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf. 

3DMZ (3D Makers Zone) is een Smart Industrie Fieldlab gespecialiseerd in industrieel 3D-printen met daaraan gerelateerde complementaire digitale technologieën. Een unieke plek waar met organisaties, bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen versneld wordt geëxperimenteerd en geïnnoveerd. Ideeën en concepten komen hier direct tot leven en worden uitgewerkt tot prototypes, pilots en eindproducten.

U kunt zich aanmelden via 3DMZ of neem contact op met Peter Peter van den Bosch peter@3dmz.nl of 06 290 35 649.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Innovation Dinner - Skills ontwikkeling (Noordwest), ma 26 sep '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven