U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Teqnow: Leren van elkaar - Kring waterstof voor maatwerkspecialisten in mobiliteit
dinsdag 27 september '22
tot en met
dinsdag 27 september '22Tijdens de waterstofbijeenkomst op 11 april zijn al de eerste contacten gelegd tussen deelnemers en sprekers. Maar al snel werd duidelijk dat er behoefte is aan meer onderlinge kennisuitwisseling, met name bij bedrijven die waterstof gerelateerde producten willen ontwikkelen. Daarom organiseren we een leren van elkaar kring voor maatwerkspecialisten in mobiliteit die het liefst als peloton vooruit willen komen.

Doelgroep
We starten met een leren van elkaar kring voor ondernemers die maatwerkoplossingen ontwikkelen voor mobiele machines en voertuigen, zoals (zwaar) materieel voor de (land)bouw en infra. Bedrijven die zelf al de eerste stappen hebben gezet in de ontwikkeling van waterstof gerelateerde producten en hierbij hindernissen hebben ondervonden die ze al dan niet hebben overwonnen. Voor andere doelgroepen kunnen we bij voldoende belangstelling nieuwe groepen vormen.

Onderwerpen
Na de eerste kennismakingsbijeenkomst waarin ieders expertise aan bod zal komen, komen we nog een aantal keer bij elkaar. De frequentie en de hoeveelheid van de bijeenkomsten zal, net als het vaststellen van de onderwerpen, in overleg met de groep gebeuren. Denk hierbij aan onderwerpen zoals de technische mogelijkheden, het maken van strategische keuzes en certificeren, maar ook aan het gebruik maken van subsidiemogelijkheden, het maken van samenwerkingsafspraken en het omgaan met regelgeving. Halen en brengen staat hierbij centraal: de één is wat verder dan de rest op het ene thema maar kan juist weer leren van de anderen op een ander onderwerp. Mocht bepaalde kennis bij alle deelnemers ontbreken, dan wordt deze buiten de groep gezocht.

Datum en locatie
Met de 7 ondernemers die zich al hebben aangemeld, zijn we een datum in september aan het plannen. De eerste bijeenkomst vindt plaats bij één van hen, daarna zullen we bij elkaar komen bij de Koninklijke Metaalunie of andere bedrijven.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website van Teqnow. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om samen te kijken of je binnen de doelgroep past of beter bij een volgende groep aan kunt sluiten.

> Meer info en aanmelden op de Teqnow website.

Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Teqnow: Leren van elkaar - Kring waterstof voor maatwerkspecialisten in mobiliteit, di 27 sep '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven