U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Ondernemersreis naar de IMTS in Chicago
zondag 11 september '22
tot en met
donderdag 15 september '22Van zondag 11 september t/m donderdag 15 september organiseren Koninklijke Metaalunie, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Innovation Quarter en het Nederlands Consulaat Generaal in Chicago een Ondernemersreis naar de Internationaal Manufacturing Technology Show (IMTS).


Ben jij als Nederlands bedrijf (internationaal) actief in de maakindustrie en wil je graag de markt van de Verenigde Staten betreden of verkennen? Meld je dan nu aan!


Programma
Het programma wordt intensief en geeft een goede indruk van de Amerikaanse maakindustrie. Uiteraard is er ruime gelegenheid om de beursvloer te bezoeken om “The State of the Industry” te zien en te spreken! Daarnaast biedt het programma inzicht in “Doing Business in Smart Manufacturing” door bedrijfsbezoeken in en rondom Chicago, speciale netwerkevents met Amerikaanse business partners en is individuele business match-making mogelijk.

Tijdens de ondernemersreis staan naast de bovengenoemde organisaties ook de Amerikaanse en Nederlandse partners uit Chicago klaar om je “business ready” te maken en de doelstellingen van jullie bedrijf voor de VS specifieker uit te werken.

Meer weten en aanmelden?
Voor meer informatie, programma, kosten en aanmelden op www.brabant-usa.nl/imtschicago2022
Heeft u vragen neem contact op met Paul Verlinden, beleidssecretaris internationaal ondernemen, verlinden@metaalunie.nl.

Prijs:
Locatie: Chicago
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Ondernemersreis naar de IMTS in Chicago , zo 11 sep '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven