U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

RVO Bedrijvendag Buitenlandnetwerk 2022
woensdag 29 juni '22
tot en met
woensdag 29 juni '22


Bent u op zoek naar een zakenpartner in het buitenland?
Of wilt u meer weten over lokale markten of sectoren?


Bezoek dan de Bedrijvendag Buitenlandnetwerk op 29 juni (van 10-18 uur). Lokale experts van de ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO's) informeren u over de economische situatie en kansen in hun land. Zij helpen u graag om uw internationale droom waar te maken.

Lokale handelsmedewerkers weten als geen ander hoe de markt in hun land in elkaar zit. Ook hebben zij goede kennis van de verschillende sectoren. Zij spreken de taal van het land en begrijpen de zakencultuur. Kortom, een uitstekend klankbord voor uw ideeën en internationale business strategie! Tijdens deze bedrijvendag maakt u nieuwe contacten of versterkt u al bestaande banden.

1-op-1-gesprekken
Tijdens de Bedrijvendag kunt u maximaal zes 1-op-1-gesprekken van 25 minuten voeren met lokale medewerkers van de economische afdelingen van ambassades en consulaten-generaal uit de hele wereld, en met NBSO's uit Europa.
Informatiemarkt

Naast de 1-op-1-gesprekken wordt er op de Bedrijvendag een Informatiemarkt gehouden. Daar zijn ook adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanwezig om u te informeren.

Netwerkreceptie
De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Hier kunt u in een ontspannen omgeving in contact komen met collega-ondernemers, medewerkers van handelsbevorderende organisaties, ministeries, en partners uit het Netwerk Internationaal Ondernemen.

> Meer informatie en aanmelden.

Prijs:
Locatie: NH Hotel Den Haag Prinses Margrietplantsoen 100 2595 BR Den Haag
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

RVO Bedrijvendag Buitenlandnetwerk 2022, wo 29 jun '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven