U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar Veilige werkwijzen voor gevaarlijke stoffen
donderdag 19 mei '22
tot en met
donderdag 19 mei '22Er is momenteel veel aandacht voor gevaarlijke stoffen. Terecht, want onzorgvuldig werken met gevaarlijke stoffen kan leiden tot onveilige situaties en gezondheidsrisico's voor jou en je collega's - ook op de lange termijn. De Nederlandse Arbeidsinspectie zal hier de komende tijd dan ook meer op controleren.

Als vervolg op het webinar Verbetercheck Gevaarlijke stoffen, heeft 5xbeter vorig jaar een webinar georganiseerd specifiek over de Veilige werkwijzen in deze Verbetercheck. Wegens grote belangstelling voor dit webinar, herhalen wij dit webinar Veilige werkwijzen op donderdag 19 mei om 10:00 uur. Hiermee bieden wij iedereen de kans om dit belangrijke onderdeel van de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen onder de knie te krijgen.

In het webinar krijg je antwoord op vragen zoals:

• Wat is een Veilige werkwijze en wanneer mag ik die gebruiken?
• Hoe kies ik een Veilige werkwijze?
• Wat kan ik doen wanneer er geen Veilige werkwijze beschikbaar is?

Let op: de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen is alleen beschikbaar voor bedrijven die vallen onder de cao's Metalektro en Metaalbewerking. Check voordat je je aanmeldt voor het webinar of jouw bedrijf onder een van deze cao's valt.

Datum: Donderdag 19 mei van 10:00 tot 12:00 uur
Kosten: Deelname is kosteloos

> Meld je aan.

Vorige webinar gemist?
Kijk hier het eerdere webinar terug over de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen en het invullen van het Register Gevaarlijke stoffen.
Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar Veilige werkwijzen voor gevaarlijke stoffen, do 19 mei '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven