U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Evenement Hanzehogeschool: Kom direct in contact met studenten (Noord)
woensdag 18 mei '22
tot en met
woensdag 18 mei '22

Het grootste Honours event van het jaar komt eraan! Op 18 mei 2022 vanaf 16:30 worden leden van Koninklijke Metaalunie speciaal uitgenodigd voor een middag vol inspirerende sprekers, workshops en (netwerk)activiteiten, georganiseerd in samenwerking met TalentWeb Groningen en Metaalunie.

Inclusief gratis drankjes en eten! De eerste spreker die we alvast kunnen aankondigen is - tromgeroffel - Thijs Launspach! Hij is psycholoog, bestsellerauteur en (TEDx) spreker. Hij heeft verschillende boeken geschreven over stressmanagement, burn-out en hoe om te gaan met millennials op de werkvloer. Tijdens het evenement zal hij een interactieve lezing geven over mentaal gezond zijn in tijden van crisis.

Meer sprekers en activiteiten volgen nog, maar het enige wat je nu nog hoeft te doen zijn 3 simpele stappen:

  1. Save the date!
  2. Meld je aan* voor het evenement via deze link.
  3. Volg de social mediakanalen van @hanzehonourscollege en @talentwebgroningen voor de nieuwste updates rondom het evenement.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijk diner waarbij u als ondernemer aan een tafel met Honoursstudenten en reeds afgestudeeerden van de Hanzehogeschool komen te zitten. Dit zijn studenten die naast hun ‘gewone’ studie nog een extra opleiding volg(d)en gericht op ontwikkeling. Een interessante doelgroep. Meld u alvast aan.

*Door u aan te melden wordt toestemming gegeven om foto's te publiceren die tijdens de activiteit zijn gemaakt. De foto's mogen na selectie gebruikt worden op de website, social media en in nieuwsbrieven van het Hanze Honours College en TalentWeb Groningen. Indien er bezwaar is tegen publicatie van de foto's, dient dit vooraf aangegeven te worden.Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Evenement Hanzehogeschool: Kom direct in contact met studenten (Noord), wo 18 mei '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven