U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Nieuwjaarsbijeenkomst Noord met de Bee Gees! (Geannuleerd)
woensdag 26 januari '22
tot en met
woensdag 26 januari '22

De voorstelling is afgelast. In het huidige coronatijdperk is het niet mogelijk om een alternatieve nieuwjaarsreceptie te organiseren. Wij denken aan een voorjaarsreceptie, nadere bijzonderheden volgen.
Voetjes van de vloer met the Bee Gees!


We heten u tussen 17.00 en 17.30 uur welkom in de Spingerfoyer om naast de nieuwjaarsreceptie en een gezamenlijk diner te genieten van de 2,5 uur durende  show ‘Nights on Broadway’. Deze show vol Bee Gees hits heeft een decor van led walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap 'Night Fever the very best of the Bee Gees'!

klassiekers
Het wordt een groot en indrukwekkend spektakel. De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs met natuurlijk de discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’, maar ook de oude sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’.

Ontmoet erkaar!
Het wordt een onvergetelijke avond waarbij ontmoeten van uw medeleden en genieten van de muziek van de Bee Gees centraal staan. De avond wordt afgesloten tijdens de gezellige nazit met een hapje en een drankje. Uiteraard ontvangt u van ons een uitrijkaart voor de parkeergarage.

U kunt zich voor deze bijzondere Nieuwjaarsreceptie nu al aanmelden!
Mocht de Corona-situatie veranderen en de show wordt onverhoopt geannuleerd dan wordt u uiteraard hier tijdig over geïnformeerd.

U komt toch ook?

Prijs:
Locatie: MartiniPlaza Groningen, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Nieuwjaarsbijeenkomst Noord met de Bee Gees! (Geannuleerd), wo 26 jan '22
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven