U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Carrière-event: Ontmoet je Toekomst (Limburg)
woensdag 1 december '21
tot en met
vrijdag 3 december '21

4e online editie speeddate-event van Zuyd Hogeschool, specifiek voor de sector Techniek om bedrijven en studenten met elkaar te verbinden.


De krapte op de arbeidsmarkt zorgt ook bij de Zuyd Hogeschool tot een sterk toegenomen vraag naar studenten, zeker als het gaat om studenten Techniek. Toch is er nu nog een (weliswaar gering) aantal techniekstudenten op zoek naar een stage- of afstudeerplek.

Voor deze kleine groep organiseert de Zuyd Hogeschool daarom op 1, 2 en de ochtend van 3 december een kleinschalig carrière-event. Kleinschalig betekent niet alleen in minder tijd maar ook met minder deelnemende bedrijven. De Zuyd Hogeschool nodigt dit keer een selectie uit van bedrijven en zelfs dan kan de Zuyd Hogeschool niet garanderen dat elke deelnemer ook een afspraak zal hebben met een of meerdere studenten.

U als ondernemer wil de Zuyd Hogeschool in elk geval graag uitnodigen. U heeft in een eerder stadium namelijk al aangegeven dat u graag zou willen deelnemen en/of u heeft een interessante opdracht voor een van de studenten, of uw bedrijf past goed bij de genoemde opleidingen. De Zuyd Hogeschool hoopt dat u ondanks de geschetste onzekerheid, toch wilt deelnemen


Hoe werkt het?
Gedurende 1, 2 en de ochtend van 3 december kunt u als ondernemer online een kwartier lang kennismaken met een student. Gewoon vanaf de werkplek via het programma dat u aangeeft. Dat kan zijn Teams, Zoom, o.i.d. De gesprekken zijn altijd 1-op-1. U bepaalt of u vervolgens wel of niet een vervolg afspraak maakt.

Op dit moment zijn het vooral 4e-jaars studenten die een afstudeeropdracht zoeken. Dus een opdracht met een sterke onderzoekscomponent en niet met de nadruk op meewerken. Het gaat om studenten Technische Bedrijfskunde en Engineering. Het kan ook voorkomen dat een student nu alvast wil kennismaken met het oog op een mogelijke baan vanaf de zomer.

Aanmelden

Wilt u deelnemen dan kunt u zich nu aanmelden via deze link.

Via de link kunt u:
  • Aangeven wie u als organisatie bent
  • Aangeven waar u naar op zoek bent/welke mogelijkheden u kunt bieden en met welke studierichting(en) u met name in contact wil komen
  • Aangeven hoeveel en wanneer u momenten van een kwartier (tijdslots) beschikbaar stelt (minimaal 2 dagdelen in die week; maximaal 5 dagdelen in die week; de dagdelen lopen van 9 - 11 uur en van 15 - 17 uur).
  • Aangeven met welk programma u werkt (Teams, Bluejeans, Skype, WhatsApp, Zoom, etc.)
  • De link die u zelf vervolgens kunt aanmaken, blijft de gehele week geldig
  • U krijgt een digitaal dasboard waarop u doorlopend uw eigen aangeboden slots kunt zien, alsmede de inschrijvingen door studenten (let op: zij kunnen zich nog tot 24 voor een aangeboden slot aanmelden!).
Wilt u meer informatie, bel dan even met Vivianne Baart, 088 9893 000.


Tot slot
Met de organisatie van dit korte event hoopt de hogeschool een aantal studenten en bedrijven te helpen om elkaar te vinden. Zuyd start volgende maand met de voorbereidingen voor een groots ‘live’ carrière-event in het voorjaar waar weer studenten vanuit alle 40 opleidingen aan deel kunnen nemen. Heeft u hier interesse in, meld ons dat dan via kic@zuyd.nl. We informeren u dan weer tijdig.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Carrière-event: Ontmoet je Toekomst (Limburg), wo 1 dec '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven